Strycja21.
Zaciekawiona BB
A teraz jest w stronę kręgosłupa ze nie wiem czy zamknięta czy otwarta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeee ale czekaj..który masz DC? Ok policzyłam mniej więcej, za wczas na otwieranie szyjki. Podaję ci tylko teorie. Bo u mnie z praktyką różnie..
Mogę wiedzieć jakiej firmy? Mam nadzieję, że zwiastuje on ciążę, ale jak owulke miałaś faktycznie 19 to jest to najszybszy test ciążowy pozytywny o jakim kiedykolwiek słyszałam. Jeśli chcesz wstaw zdjęcie, ocenie bo zrobiłam ich miliony więc trochę się ich opatrzyłem..
Mogę wiedzieć jakiej firmy? Mam nadzieję, że zwiastuje on ciążę, ale jak owulke miałaś faktycznie 19 to jest to najszybszy test ciążowy pozytywny o jakim kiedykolwiek słyszałam. Jeśli chcesz wstaw zdjęcie, ocenie bo zrobiłam ich miliony więc trochę się ich opatrzył
Czulosc25Test ma czułość 15 wykrywa ciążę 6 dni po stosunku