reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża pozamaciczna (ektopowa)

dobrze ze beta spadła,ciekawe co się tam porobilo ...niech kurcze znika .... a ja w trakcie kolejnego cyklu ... zobaczymy ... niby śladu po cp nie ma ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
fircyk jak się czujesz? Już się organizm ustabilizował?

anula88 co u Ciebie?

U mnie starań ciąg dalszy - bez efektu. Za 2tyg wizyta u ginekologa. Cykle rozregulowane. Ostatnio wszystkie objawy ciąży a w 33tc okres. I ciągle się zastanawiam czy ślad po cp z jajnika zszedł

Rada - poza tym co sama chcesz robić to tylko głowa do góry, nie poddawać się i wierzyć że będzie dobrze. I przed staraniami porobić badania czy nie ma jakiś zakażeń - wymaz z pochwy, przeciwciała na cytomegalie itp i wyleczyć wszystkie zęby.
Będzie dobrze :) fajnie że masz już dzieci

Hey ..

Caltha uda się .. jestem w 7 tyg ,ale oczywiście jest i bonus w postaci krwiaka przy jajowodzie jakby,w poniedziałek mam wizytę wiec boje się jak cholera .... odczuwam dyskomfort po tej stronie i czuje ten jajowod .... zresztą bywały i takie @ ze miałam jakby skurcze z tego jajowodu powiem ci ze masakra .... teraz ma szczęście jest umiejscowiona w macicy ... cykle tez wróciły do normy ...

swoją drogą strasznie jakoś przeżyłam ta moja cp .. często o tym myślę choć nie powinnam ....

Dove przykro ze i ciebie to spotkało ..swoją drogą cc i infekcje maja
niestety wpływ na cp .... wiadomo teraz jesteśmy bardziej obciążone ale jak widać na moim przykładzie jest nadzieja ze będzie dobrze ....

anula88 mocno trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Należy Ci się w miarę spokojna ciąża ze szczęśliwym finałem.

anula88 mocno trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Należy Ci się w miarę spokojna ciąża ze szczęśliwym finałem.
A powiedz kochana co gin mówi na to wszystko ? stymulacja ovu wchodźi w grę albo co ? droznosc ? czy porostu czekać ....

reklama
A powiedz kochana co gin mówi na to wszystko ? stymulacja ovu wchodźi w grę albo co ? droznosc ? czy porostu czekać ....

Postanowiłam pójść do swojego zaufanego ale mi się cykl wydłużyl i musiałam przesunąć a do niego miesiąc się czeka i dopiero 21.06 idę. Tylko jemu jednak ufam i mam nadzieję że coś wymyśli. Oby się nie okazało że tamto coś ba jajowodzie trzeba było usunąć bo się wkurze

Do góry