reklama
O ciąży pozamacicznej pierwszy raz dowiedziałam się z internetu. Pamiętam nawet jaki to był artykuł : Link do: Ciąża pozamaciczna. Jakiś czas później okazało się, że ciąża pozamaciczna dotknęła także mnie...
caltha
Fanka BB :)
fircyk jak się czujesz? Już się organizm ustabilizował?
anula88 co u Ciebie?
U mnie starań ciąg dalszy - bez efektu. Za 2tyg wizyta u ginekologa. Cykle rozregulowane. Ostatnio wszystkie objawy ciąży a w 33tc okres. I ciągle się zastanawiam czy ślad po cp z jajnika zszedł
anula88 co u Ciebie?
U mnie starań ciąg dalszy - bez efektu. Za 2tyg wizyta u ginekologa. Cykle rozregulowane. Ostatnio wszystkie objawy ciąży a w 33tc okres. I ciągle się zastanawiam czy ślad po cp z jajnika zszedł
caltha
Rada - poza tym co sama chcesz robić to tylko głowa do góry, nie poddawać się i wierzyć że będzie dobrze. I przed staraniami porobić badania czy nie ma jakiś zakażeń - wymaz z pochwy, przeciwciała na cytomegalie itp i wyleczyć wszystkie zęby.
Będzie dobrze fajnie że masz już dzieci
Będzie dobrze fajnie że masz już dzieci
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey ..
Caltha uda się .. jestem w 7 tyg ,ale oczywiście jest i bonus w postaci krwiaka przy jajowodzie jakby,w poniedziałek mam wizytę wiec boje się jak cholera .... odczuwam dyskomfort po tej stronie i czuje ten jajowod .... zresztą bywały i takie @ ze miałam jakby skurcze z tego jajowodu powiem ci ze masakra .... teraz ma szczęście jest umiejscowiona w macicy ... cykle tez wróciły do normy ...
swoją drogą strasznie jakoś przeżyłam ta moja cp .. często o tym myślę choć nie powinnam ....
Dove przykro ze i ciebie to spotkało ..swoją drogą cc i infekcje maja
niestety wpływ na cp .... wiadomo teraz jesteśmy bardziej obciążone ale jak widać na moim przykładzie jest nadzieja ze będzie dobrze ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Caltha uda się .. jestem w 7 tyg ,ale oczywiście jest i bonus w postaci krwiaka przy jajowodzie jakby,w poniedziałek mam wizytę wiec boje się jak cholera .... odczuwam dyskomfort po tej stronie i czuje ten jajowod .... zresztą bywały i takie @ ze miałam jakby skurcze z tego jajowodu powiem ci ze masakra .... teraz ma szczęście jest umiejscowiona w macicy ... cykle tez wróciły do normy ...
swoją drogą strasznie jakoś przeżyłam ta moja cp .. często o tym myślę choć nie powinnam ....
Dove przykro ze i ciebie to spotkało ..swoją drogą cc i infekcje maja
niestety wpływ na cp .... wiadomo teraz jesteśmy bardziej obciążone ale jak widać na moim przykładzie jest nadzieja ze będzie dobrze ....
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A powiedz kochana co gin mówi na to wszystko ? stymulacja ovu wchodźi w grę albo co ? droznosc ? czy porostu czekać ....anula88 mocno trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Należy Ci się w miarę spokojna ciąża ze szczęśliwym finałem.
reklama
caltha
A powiedz kochana co gin mówi na to wszystko ? stymulacja ovu wchodźi w grę albo co ? droznosc ? czy porostu czekać ....
Postanowiłam pójść do swojego zaufanego ale mi się cykl wydłużyl i musiałam przesunąć a do niego miesiąc się czeka i dopiero 21.06 idę. Tylko jemu jednak ufam i mam nadzieję że coś wymyśli. Oby się nie okazało że tamto coś ba jajowodzie trzeba było usunąć bo się wkurze
Podziel się: