Mdła
Fanka BB :)
Ja wlasciwie mam juz wybrany szpital.Przy okazji operacji wyrostka zwedzilam cale pieterko poloznicze I bylam,oczywiscie,pod wrazeniem.Ale nie ma sie co dziwic skoro wczesniej zdazylam urodzic w Polsce.Dzien przed wigilia to naprawde kiepski termin-bardzo malo personelu.I 4 godziny trzymana na wznak glowa w dol na skurczach partych bo nie mial kto odebrac porodu....Takie rzeczy tylko w Polsce I pierwszy dzien w oczekiwaniu na miejsce w pokoju lezalam na korytarzu w drodze do kuchni.I jezdzili wozkami z talerzami i jeszcze patrzyli zlym wzrokiem,ze trudnosci w przejezdzie robie...:-) Wiec tutaj jestem nieustraszona.Szpital po remoncie,cywilizowany i rekomendowany przez kolezanke
Nia mam pytanie do Ciebie-jesli sie orientujesz.Moj szef dzisiaj zaczal sie zastanawiac czy ja mam wybrac caly urlop przed macierzynskim?Bo pozniej wiadomo,ze zostane z malenstwem na kilke miesiecy wiec od polowy marca maja mnie" z glowy" do konca roku.Tylko on sie zastanawia czy urlop musze wziac przed macierzynskim czy moge wlasnie po a przed Elternzeit? Ja nie wiem i nie wiem gdzie moge sie wypytac o takie szczegoly....
Aquaaerobik tez mi na razie odpada.Nie wiem czy jestem w stanie chodzic 2 razy w tygodniu na basen.Jak mnie zmoze,jak wczoraj,to moge zapomniec.Wiec czekam az chociaz troche ulzy...
Nia mam pytanie do Ciebie-jesli sie orientujesz.Moj szef dzisiaj zaczal sie zastanawiac czy ja mam wybrac caly urlop przed macierzynskim?Bo pozniej wiadomo,ze zostane z malenstwem na kilke miesiecy wiec od polowy marca maja mnie" z glowy" do konca roku.Tylko on sie zastanawia czy urlop musze wziac przed macierzynskim czy moge wlasnie po a przed Elternzeit? Ja nie wiem i nie wiem gdzie moge sie wypytac o takie szczegoly....
Aquaaerobik tez mi na razie odpada.Nie wiem czy jestem w stanie chodzic 2 razy w tygodniu na basen.Jak mnie zmoze,jak wczoraj,to moge zapomniec.Wiec czekam az chociaz troche ulzy...