Ja mialam cc wiec nie moge napisac o sn ale napewno jak powiesz ze chcesz znieczulenie to ci je podadza rozmawiaj poprostu ze swoja polozna ,ktory tam bedzie ci towarzyszyc nie panikuj wszystko bedzie okcześć dziewczyny,
mam małe pytanie, jestem w 35 tyg ciąży i właśnie ustaliłam termin z położna w klinice aby wszystko obgadać,ale strasznie się już denerwuje, bo to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało.
byłam już w tym szpitalu, ogólnie bardzo miły personel i sale też fajne
chciałam tylko zapytać, czy dostaje się znieczulenie? czy za cesarkę się płaci, czy można ustalić w szpitalu już że chce się tą cesarkę a nie naturalny poród. u mnie wszystko jest oki, i pewnie będą kazali rodzić naturalnie, ale ostatnio jak posłuchałam jak babki rodziły i krzyczały to aż uszy zatkałam :/
w ogóle mieszkam już tu 8 miesięcy, mąż pracuje, ja siedzę w domku i czekam, bo mam termin na 4 sierpnia. najgorsze,że język znam minimalnie, ale są dwie położne polki w klinice którą wybrałam.
odpiszcie proszę, będę spokojniejsza
widzę, że tu już dużo poporodzie, to pewnie macie co opowiadać.
Ja mialam 2 cc wiec w karcie bylo napisane 3 tez cc ale ze jeszcze moj porod wywolal pekniety wyrostek wiec dzialo sie to tak szybko ze nic nie zapamietalam .Zycze ci bezbolesnego porodu ......