reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Poród rodzinny,szkoła rodzenia,szpitale-obawy i wątpliwości,za i przeciw

a ja nie pamiętam na czym siedziałam rodząc..
ale byłam w posycji włanie siedzącej .. mój D mówi ze to było łóżko które przekształcili w fotel
a ja wiem że było mi wygodnie..
ale nie pamietam jak na to wlazłam..

a to koło kosmicznie wygląda :-p

reklama
poziomki.....jeszcze sie zastanwiam gdzie rodzic....cały czas byłam przekonana,ze na inflanckiej, bo tam chodze do gin,mają super poródówkę, ale jesli nie zdażą z remontem połozniczego do maja to chyba zrezygnuję:-(
do bródnowskiego tez mam w miare niedaleko, wiec moze zastanowię się nad nim...

uff...
a ja dziś w nocy urodziłam wcześniaka... poród super, stwierdziłam, że większość chyba przespałam haha, a później kilka razy parcie i już! Ale dziecko zabrali i nie powiedzieli nawet, czy chłopiec, czy dziewczynka:szok: i biegałam po całym szpitalu szukając dziecka, bądź informacji o nim:szok:...obudziłam się zmęczona i wystraszona z lekka...

chyba zaczynam się bać, że będzie wcześniak (sama nim jestem) - to przez to twardnienie brzucha :-(

lepi , też jestem wcześniakiem i martwię się żeby za szybko nie urodzić. Na szczęście dzisiaj medycyna jest już zupełnie na innym poziomie niż kiedyś więc nawet jak urodzi się w tym samym terminie co ja to nie będzie źle.

mi ez się śniło że najpierw szła mi taka galaretka z krwią , później krew... i D się pytał czy dzwonić do gina a ja stałam pod prysznicem i krzyczałam że nie bo musi mnie zawieźć do szpitala bo rodzę:szok:

Ja skończyłam śnić o porodach to Wy zaczynacie :) Mi się śniła "Wojna światów" ale druga część (zdaje się nie ma nic takiego). Ale musiałam uciekać przed ostrzałem laserowym z kosmosu i widziałam jak wszystko wkoło wybucha :D Ciekawe jakie to ma odzwierciedlenie mojej ciąży lub porodu :D

:-D ciekawe, że mi się sceny porodów nie śnią, tyle się naczytałam i naoglądałam. Chyba oswoiłam temat ;-)
Śni mi się za to to, co zakazane :zawstydzona/y:;-)

hmm mi też się nie sni ,ani junior ani poród, za to różne dziwne historie,ale to normalne u mnie:-D
widocznie muszę najpierw przeżyć żeby o tym śnić, bo historie które czytam nie działają na mnie.Ostatnio śledze na bieżąco rozpakowywanie się styczniówek..

Ostatnia edycja:
Mi się śniło że był już lipiec i ja z moją mała na spacerek się wybierałam i nie wiedziałam co jej ubrać i tak ją ubierałam i rozbierałam w kółko.

reklama
mi też coraz częściej śni się maleństwo ;) że jest wiosna, że stroję ją w te wszystkie kolorowe ciuszki, że ją przytulam, całuję i glaszczę ;) aż się budzić nie chce ;)

Do góry