reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po udrażnianiu jajowodów

Ja już po zabiegu. Nie był bolesny w sumie wcale. Lekkie klucie i tyle. Jajowody mam drożne. Mowil żeby przez jakiś czas nie uprawiać seksum mówił o 10 dniach i nie wiem czy go posłuchać czy zdorib po swojemu :p bo jak posłucham to kolejny cykl do tyłu
A jaką w końcu miałaś zastosowaną metodę?

reklama
Nie wiem, to tez zależy w którym dniu cyklu był zabieg. Mnie w tym pierwszy cyklu nie pękł pęcherzyk, ale się staraliśmy. Lekarz powiedział wprost: starać się od razu.
Ja miałam w 10dc. Ten lekarz ogólnie mało mowny. Alw tak sama doszłam do tego że skoro to nie było rtg i było to jedynie płukanie solą to chyba raczej nic nie powinno się stać no nie?

reklama
Witajcie ,
Jestem świeżo po badaniu drożności wynik : lewy drożny, prawy niedrozny obwodowo podano 2x kontrast .
Moje pytanie co to znaczy obwodowo ?
Z jednym jajowodem jest szansa na ciaze , ale niestety u mnie owu występuje po prawej stronie .. ;(.
Sprawdzę co miesiąc monitoringiem owu :(

Do góry