Bo zapomniałam tabletek na wyjazd i stwierdziliśmy że dobra może to jest odpowiedni momentCzemu przez przypadek ?
reklama
Angela13456
Początkująca w BB
Ja też odstawiłam z dnia na dzień to była decyzja podjęta w parę godzinBo zapomniałam tabletek na wyjazd i stwierdziliśmy że dobra może to jest odpowiedni moment
No podobno nic nie dzieje się bez przyczynyJa też odstawiłam z dnia na dzień to była decyzja podjęta w parę godzin
I jak tam testowałaś coś ?Spróbuję zatestowac za dwa dni u ciebie też mam nadzieję, że się uda
Angela13456
Początkująca w BB
Hej, testowałam. Narazie niestety wynik negatywny, dziś mnie pobolewa podbrzusze. A jak u ciebie ? Jak się czujesz ?I jak tam testowałaś coś ?
To może jeszcze za wcześnie, póki okresu nie ma to jest nadziejaHej, testowałam. Narazie niestety wynik negatywny, dziś mnie pobolewa podbrzusze. A jak u ciebie ? Jak się czujesz ?
Ja to latam w pracy cały czas do łazienki bo mam wrażenie, że go dostałam
Angela13456
Początkująca w BB
Ja znów dziś tyle razy sikalam a bardzo mało piłam no i temperatura dziś mi skoczyła więc nie wiem o co chodzi, powinna na okres spaść... Zobaczymy czy przyjdzie ta nieszczęsna @. A ty testowałas się już ?
Angela13456
Początkująca w BB
Czekamy do jutra , trzymaj kciuki
reklama
Trzymam i mam nadzieję że będę gratulowaćCzekamy do jutra , trzymaj kciuki