Z doświadczenia wiem, że myślenie w ten sposób nie pomaga. Ledwo odłożyłaś tabletki a już liczysz że zaszłaś w ciążę... Więcej luzu. Współżyjcie, cieszcie się sobą a kilka dni po tym jak ma pojawić się misiaczka dopiero wykonać test ciążowy, nie wcześniej. Nie nakręcać się przede wszystkim. Ciąża i tak pojawi się w najmniej spodziewanym momencie
reklama
Angela13456
Początkująca w BB
Ja też przerwałam w połowie blistra, odstawiłam 31.05.2024 4 dostałam krwawienia z odstawienia a 18-19.06 miałam owulację, staramy się odrazu. Jestem 8 dpo za parę dni testowanie.Przerwałam w połowie blistra, wzięłam 10 tabletkę i 11 już nie miałam jak bo pojechaliśmy na Mazury na tydzień i właśnie nie brałam przez ten czas a współżyliśmy bez zabezpieczenia
Daj znać jak tam ja okres powinnam mieć 4 lipca to zobaczymyJa też przerwałam w połowie blistra, odstawiłam 31.05.2024 4 dostałam krwawienia z odstawienia a 18-19.06 miałam owulację, staramy się odrazu. Jestem 8 dpo za parę dni testowanie.
Masz racjęZ doświadczenia wiem, że myślenie w ten sposób nie pomaga. Ledwo odłożyłaś tabletki a już liczysz że zaszłaś w ciążę... Więcej luzu. Współżyjcie, cieszcie się sobą a kilka dni po tym jak ma pojawić się misiaczka dopiero wykonać test ciążowy, nie wcześniej. Nie nakręcać się przede wszystkim. Ciąża i tak pojawi się w najmniej spodziewanym momencie
Angela13456
Początkująca w BB
Ja 2.07 obu nie przyszła. Dziś mnie trochę pobolewa podbrzusze ale tak delikatnieDaj znać jak tam ja okres powinnam mieć 4 lipca to zobaczymy
To trzymam za Ciebie kciuki daj znać !Ja 2.07 obu nie przyszła. Dziś mnie trochę pobolewa podbrzusze ale tak delikatnie
Właśnie u mnie jeszcze tydzień a ja już okresowo się czuję
Angela13456
Początkująca w BB
Ja za Ciebie również trzymam kciuki, też daj znaćTo trzymam za Ciebie kciuki daj znać !
Właśnie u mnie jeszcze tydzień a ja już okresowo się czuję
Angela13456
Początkująca w BB
A jakie brałaś tabletki ? I jak długo? Owulację miałaś potwierdzona ?Ja za Ciebie również trzymam kciuki, też daj znać
reklama
Angela13456
Początkująca w BB
Miałam te same tabletki oraz 2 miesięczna przerwę w tamtym roku od września. A tak to brałam je od marca 2021 po poronieniu. Też miałam testami owulację sprawdzana i mierze temperaturę. Ginekolog potwierdził że owulacja była.Naraya plus przez prawie dwa lata a owulacja była testami tylko sprawdzana, a wiem że one nie do końca się sprawdzają a Ty?