O jaki zbieg okoliczności to może akurat się u Ciebie uda, szczególnie że u ginekologa miałaś potwierdzone jeszcze tylko kilka dni zostało czy testujesz coś wcześniej ?Miałam te same tabletki oraz 2 miesięczna przerwę w tamtym roku od września. A tak to brałam je od marca 2021 po poronieniu. Też miałam testami owulację sprawdzana i mierze temperaturę. Ginekolog potwierdził że owulacja była.
reklama
Angela13456
Początkująca w BB
Spróbuję zatestowac za dwa dni u ciebie też mam nadzieję, że się udaO jaki zbieg okoliczności to może akurat się u Ciebie uda, szczególnie że u ginekologa miałaś potwierdzone jeszcze tylko kilka dni zostało czy testujesz coś wcześniej ?
A u Ciebie to pierwszy cykl starań tak ?Spróbuję zatestowac za dwa dni u ciebie też mam nadzieję, że się uda
Angela13456
Początkująca w BB
Tak pierwszy. W ciążę która poroniłam zaszłam w pierwszym cyklu. Może i teraz się udaA u Ciebie to pierwszy cykl starań tak ?
No to jak wtedy się udało to oby teraz też i żeby do końca było wszystko dobrzeTak pierwszy. W ciążę która poroniłam zaszłam w pierwszym cyklu. Może i teraz się uda
Angela13456
Początkująca w BB
Wszystko się okaże u ciebie też pierwszy cykl ?No to jak wtedy się udało to oby teraz też i żeby do końca było wszystko dobrze
Angela13456
Początkująca w BB
Tak, tak i to w sumie taki przez przypadek
Angela13456
Początkująca w BB
Czemu przez przypadek ?
reklama
Angela13456
Początkująca w BB
Czemu przez przypadek ?