reklama
Rozwiązanie
Gratulacje kochana ja tez w zeszlym roku ciaza obumarla a teraz przytulam mojego słodkiego bobaska. Życzę Ci tego samego i Wesołych Świąt. Trzymam kciuki☺Córkę stracilam ostatniego dnia 21 tygodnia (11 sierpnia 2018r.) przez błąd lekarski stwierdzono ciążę obumarla. Orgazanim szybko doszedl do siebie i lekarz po 1 miesiączkę kazał od razu sie starac wczoraj doczekalam sie w koncu dwoch kresek na tescie ciążowym.
Ewelina271990
Fanka BB :)
Okres po poronieniu dostałam po 5 tygodniach,która została wywołana luteiną.I następnego okresu już nie dostałam,bo okazało się,że jestem w ciąży jak narazie 11 tydz.Dziewczyny ja poronilam tydzien temu. Nadal plamie. Kiedy dostalyscie okres po poronieniu samoistnym i kiedy zaczelyscie sie starac?
reklama
martakratka
Gratulacje Tak bardzo tez bym chciala... a kiedy skonczylas plamic?Okres po poronieniu dostałam po 5 tygodniach,która została wywołana luteiną.I następnego okresu już nie dostałam,bo okazało się,że jestem w ciąży jak narazie 11 tydz.
Ewelina271990
Tydzień po poronieniu ustąpiło
paprika-85
Zaciekawiona BB
Okres dokładnie 28 dni po łyżeczkowaniu. Kolejna ciąża w 4-tym cyklu.
Dziewczyny ja poronilam tydzien temu. Nadal plamie. Kiedy dostalyscie okres po poronieniu samoistnym i kiedy zaczelyscie sie starac?
martakratka
DziękujęTydzień po poronieniu ustąpiło
Hej Dziewczyny.
23 lutego miałam łyżeczkowanie. Poroniłam w 7 tygodniu. Ostatnia miesiączka 14 marca i teraz powinna przyjść kolejna, ale mam nadzieje, że nie dotrze bo po pierwszej miesiączce od łyżeczkowania staraliśmy się o Maleństwo
23 lutego miałam łyżeczkowanie. Poroniłam w 7 tygodniu. Ostatnia miesiączka 14 marca i teraz powinna przyjść kolejna, ale mam nadzieje, że nie dotrze bo po pierwszej miesiączce od łyżeczkowania staraliśmy się o Maleństwo
zanka200389
To trzymam kciuki. A dostałaś zielone światło na starania ? Bo słyszałam że trzeba odczekać minimum 3 cykleHej Dziewczyny.
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
Dziękujé bardzo Jak tylko odebrałam badania histopatologiczne po miesiaczce poszłam do ginekologa i dostałam zielone światło. Wszystko się ładnie zagoiło. Przed łyżeczkowanie cykle miałam 26 dniowe więc owulacja przypadała na ok 12 dzień cyklu. U ginekologa byłam w 14 dniu cyklu dlatego myślałam, że jestem już po owulacji, ale powiedział, że za ok. 2 dni owulacja więc działaliśmy i czekam niecierpliwie za efektami. Przy moich 26 dniowych cyklach wczoraj powinnam dostać miesiączkę, ale nie wiem czy po łyżeczkowaniu będę miała regularne cykle więc z testem jeszcze poczekam do końca tygodnia tym bardziej, że owulacja też mi się przesunęła
To trzymam kciuki. A dostałaś zielone światło na starania ? Bo słyszałam że trzeba odczekać minimum 3 cykle
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
Wczoraj zrobiłam test
Pozytywny
reklama
zanka200389
To gratulacje [emoji11]Wczoraj zrobiłam test [emoji5][emoji5][emoji5]
Pozytywny [emoji173]️