Witam dziewczynki z rana -słoneczny i piękny dzień Nam się zapowiada -mam nadzieję ze również pełen optymizmu. Dziś S przyniósł śniadanko do łóżka -ale smakowało
na 12 jadę do fryzjera bo wyglądam jak miotła a przecież my tutaj musimy być ładnymi zadbanymi i radosnymi mamusiami więc jadę się trochę stuningować:-)
Gloria -no tak!!! ja też to przechodziłam
tu mnie trzęsło aż a mój pan dąsy miał
tylko że ja wtedy mówiłam że dąsać to się moze jak ja już uznam że swoje obowiązki małżeńskie spełnił
jakoś dziwnie zawsze mu przechodziło
trzymam kciuki mocno za staranka i czekam niecierpliwie do testowanka
może suwaczek jakiś?
Gosiu są dziewczynki którym zdarzyło się po pierwszej @ albo nawet przed pierwszą @, bardzo się tym przejmowały ale było wszystko dobrze. Jeśli lekarz powiedział ze jest ok to jest ok! więc się nie zabezpieczaj ale i nie staraj -czyli średnio raz dziennie przytulanki
;-) Teraz już musi być szczęśliwie a jeśli uda się już to tylko się cieszyć:-)
Oluś jak Ty się czujesz? Ty pisz te swoje spostrzeżenia to będzie taki świetny pamiętnik -kiedyś wydrukujesz i będą super wspomnienia
ja tam ciągle wierzę że ten plemniczek dopadł to jajeczko w stylu bojowym i mały komandos wyskoczy w maju:-)
Kasiu to zostały 2 dni? czy ja dobrze liczę czy się coś popiętroliło mi w głowie? czekam kciuki zaciskam!!!
Lenka to odpoczywaj i niczym się nie martw, najważniejsze że lepiej się czujesz i te konowały naprawiły swój błąd. Teraz kontrola u gina i dowiemy się kiedy staranka możesz zaczynać
bo chyba nie ma jakiś specjalnych przeciw wskazań po drugim zabiegu
Karola no jak Ty się znalazłaś w tym wolnym czasie? dajesz radę? Ja jak z pracoholizmu wpadam w weekend to się gubię trochę i nie wiem za co się zabrać:-)
GosiaLew -skoro lista plażowa podpisana to roczny obowiązek zaliczony. A z tym "raczej" to u mnie też było "raczej" a nawet "na pewno" i jeszcze ten jeden test "oblany";-) a tutaj niespodzianka przy drugim podejściu:-)
Agnieszka, Malina witajcie! ja sie nie zgadzam na takie szybkie przywitanie -proszę o parę słów na dzień dobry;-) jak samopoczucie pogoda i sny chociaż.
Ja czuję się dziś wspaniale, brzuszek nie boli, humor dopisuje -oby tak dalej!!!
Teraz uciekam i myślę o Was cały czas i kibicuję ogromnie!!!