reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

W środę rano będę powtarzać [emoji4] bardzo się stresuje ze będzie bardzo niska bo dalej nie mam żadnych objawów
A na progesteron musiałabyś też mieć skierowanie? Masz może jakiś dostęp do luteiny albo duphastonu? Będzie dobrze, nie porównuj tylko do innych,bo to zależy od momentu zagnieżdżenia, od organizmu.. ważne,żeby rosła w środę [emoji110] a będzie. A później jak chcesz to kup sobie tone testów i rób co dwa dni i patrz czy kreska ciemnieje [emoji14]

reklama
A na progesteron musiałabyś też mieć skierowanie? Masz może jakiś dostęp do luteiny albo duphastonu? Będzie dobrze, nie porównuj tylko do innych,bo to zależy od momentu zagnieżdżenia, od organizmu.. ważne,żeby rosła w środę [emoji110] a będzie. A później jak chcesz to kup sobie tone testów i rób co dwa dni i patrz czy kreska ciemnieje [emoji14]

No właśnie z tymi testami kreska stanęła w miejscu... może już nie ma jak być ciemniejsza sama nie wiem. Progesteronu nie chcieli mi dać już wcześniej więc wolałam nie poruszać tematu. W Holandii na wszystko trzeba mieć skierowania niestety.

No właśnie z tymi testami kreska stanęła w miejscu... może już nie ma jak być ciemniejsza sama nie wiem. Progesteronu nie chcieli mi dać już wcześniej więc wolałam nie poruszać tematu. W Holandii na wszystko trzeba mieć skierowania niestety.
Musisz być dobrej myśli :) uda się na pewno. Na objawy nie patrz,to bardzo indywidualna kwestia. O której dzisiejsze wyniki? :)

Musisz być dobrej myśli :) uda się na pewno. Na objawy nie patrz,to bardzo indywidualna kwestia. O której dzisiejsze wyniki? :)

Koło 16:30 będę dzwoniła do lekarza czy już maja wyniki a jak nie to dopiero rano. Tutaj wyniki nie trafiają do pacjenta tylko do lekarza który zleca badanie... dziwne to ale idzie się przyzwyczaić [emoji6]

Syl trzymam kciuki . Masz jakieś objawy ? Ból piersi?
Zgagę straszną z piersi nabrzmiały, ale nie bolą.. mam nadzieję, że o niczym to nie przesądza, bo poprzednią ciążę miałam straszną zgagę i ból kręgosłupa
Koło 16:30 będę dzwoniła do lekarza czy już maja wyniki a jak nie to dopiero rano. Tutaj wyniki nie trafiają do pacjenta tylko do lekarza który zleca badanie... dziwne to ale idzie się przyzwyczaić [emoji6]
Trzymam mocno kciuki!:) Beta niech sobie ładnie rośnie :)

Kochane, nie dziękuję za kciuki ;) podziękuję jak będzie ładna beta ;)

Ostatnia edycja:
Po jakim czasie od serduszkowania mam brać pod uwagę konsystencje śluzu? Bo jestem już mniej więcej 16 h po i mam śluz taki ciągnący się i właśnie nie wiem czy to już ten śluz czy po prostu pozostałości po serduszkowaniu, dziś 11 dc, strasznie nabrzmiały mi piersi [emoji26] Nie mam pojęcia czy owulacja będzie na dniach czy nie [emoji26]

reklama
Po jakim czasie od serduszkowania mam brać pod uwagę konsystencje śluzu? Bo jestem już mniej więcej 16 h po i mam śluz taki ciągnący się i właśnie nie wiem czy to już ten śluz czy po prostu pozostałości po serduszkowaniu, dziś 11 dc, strasznie nabrzmiały mi piersi [emoji26] Nie mam pojęcia czy owulacja będzie na dniach czy nie [emoji26]
Wygląda na śluz plodny" po prostu ;-)
Wynik imponujący;-)

Do góry