reklama
natala95
Fanka BB :)
No na papierach ktore dostałam w sobotę w dniu poronienia mam napisane tak : Zalecenia beta hcg za 7 dni to wypada w sobotę , i trochę to mnie dziwiNati, to idź w takim razie zgodnie ze grafikiem
Eee... a Ty masz tylko na sobotę?
natala95
No miałam w szpitalu robiona dzis mam jeszcze wziąć te wyniki od swojego gin co robiłam i w sobotę zrobić i jeżeli nie będzie poniżej 5 głosić się do szpitala .... Ale wcześniej jak sie uda zrobić usgnie, to normalne. Jeśli masz ostatnią betę, zrobioną blisko terminu poronienia to ta zrobiona po 7 dniach dałaby już odczyt czy jest spadek.
martakratka
A kiedy robiłaś ostatnio? U mnie spadała ok 200 na tydzień. Z poziomu 1400 do 0 przez 6 tygodni...Zastanawiam się czy zrobić dziś już betę i w sobotę jeszcze raz żeby zobaczyć czy chociaż trochę spadła
natala95
Ja miałam w sobotę 07.04.2018 (poronienie) 156A kiedy robiłaś ostatnio? U mnie spadała ok 200 na tydzień. Z poziomu 1400 do 0 przez 6 tygodni...
agatush
Moderatorka
UWAGA! dziewczynki są problemy z działaniem forum. Dzisiaj w nocy były przeprowadzane pracę informatyczne ale dalej są jakieś błędy. Dajcie znać czy macie jakieś problemy z logowaniem, wchodzenie na wątki, wstawianie zdjęć. Buziaki :-*
reklama
roki_1991
Dziękuję wam bardzo :*
W kolejce za mną była moja koleżanka, byłabym w ciąży równo miesiąc przed nią, więc było to dla mnie trudne żeby ją widzieć. Ale mam tak pozytywne nastawienie że żal przerodził się w ogromną radość z jej szczęścia.
Ona po wizycie do mnie zadzwoniła, zadowolona. Cieszę się że z jej mała wszystko w porządku. Rośnie mała kluseczka tak mi wesoło
W kolejce za mną była moja koleżanka, byłabym w ciąży równo miesiąc przed nią, więc było to dla mnie trudne żeby ją widzieć. Ale mam tak pozytywne nastawienie że żal przerodził się w ogromną radość z jej szczęścia.
Ona po wizycie do mnie zadzwoniła, zadowolona. Cieszę się że z jej mała wszystko w porządku. Rośnie mała kluseczka tak mi wesoło