reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie, to normalne. Jeśli masz ostatnią betę, zrobioną blisko terminu poronienia to ta zrobiona po 7 dniach dałaby już odczyt czy jest spadek.

nie, to normalne. Jeśli masz ostatnią betę, zrobioną blisko terminu poronienia to ta zrobiona po 7 dniach dałaby już odczyt czy jest spadek.
No miałam w szpitalu robiona dzis mam jeszcze wziąć te wyniki od swojego gin co robiłam i w sobotę zrobić i jeżeli nie będzie poniżej 5 głosić się do szpitala .... Ale wcześniej jak sie uda zrobić usg

UWAGA! dziewczynki są problemy z działaniem forum. Dzisiaj w nocy były przeprowadzane pracę informatyczne ale dalej są jakieś błędy. Dajcie znać czy macie jakieś problemy z logowaniem, wchodzenie na wątki, wstawianie zdjęć. Buziaki :-*

reklama
Dziękuję wam bardzo :*
W kolejce za mną była moja koleżanka, byłabym w ciąży równo miesiąc przed nią, więc było to dla mnie trudne żeby ją widzieć. Ale mam tak pozytywne nastawienie że żal przerodził się w ogromną radość z jej szczęścia.
Ona po wizycie do mnie zadzwoniła, zadowolona. Cieszę się że z jej mała wszystko w porządku. Rośnie mała kluseczka :) tak mi wesoło :)

Do góry