reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie, to normalne. Jeśli masz ostatnią betę, zrobioną blisko terminu poronienia to ta zrobiona po 7 dniach dałaby już odczyt czy jest spadek.

nie, to normalne. Jeśli masz ostatnią betę, zrobioną blisko terminu poronienia to ta zrobiona po 7 dniach dałaby już odczyt czy jest spadek.
No miałam w szpitalu robiona dzis mam jeszcze wziąć te wyniki od swojego gin co robiłam i w sobotę zrobić i jeżeli nie będzie poniżej 5 głosić się do szpitala .... Ale wcześniej jak sie uda zrobić usg

UWAGA! dziewczynki są problemy z działaniem forum. Dzisiaj w nocy były przeprowadzane pracę informatyczne ale dalej są jakieś błędy. Dajcie znać czy macie jakieś problemy z logowaniem, wchodzenie na wątki, wstawianie zdjęć. Buziaki :-*

reklama
Dziękuję wam bardzo :*
W kolejce za mną była moja koleżanka, byłabym w ciąży równo miesiąc przed nią, więc było to dla mnie trudne żeby ją widzieć. Ale mam tak pozytywne nastawienie że żal przerodził się w ogromną radość z jej szczęścia.
Ona po wizycie do mnie zadzwoniła, zadowolona. Cieszę się że z jej mała wszystko w porządku. Rośnie mała kluseczka :) tak mi wesoło :)

Do góry