reklama
Ja również zaszłam w pierwszym cyklu po hsg. Wcześniej rok po poronieniu się staraliśmy. Życzę powodzenia
Czy mieliście jakieś dodatkowe problemy zdrowotne, które utrudniały Ci zajscie w ciążę? Jakieś problemy hormonalne/nieregularne miesiączki itp?Ja również zaszłam w pierwszym cyklu po hsg. Wcześniej rok po poronieniu się staraliśmy. Życzę powodzenia
Czeka mnie to badanie, bo od prawie 2 lat staramy się o 2 dziecko i nie wychodzi. Jesteśmy zdrowi, wszystko w normie i nic. Nie wiem czy się nastawiać na happy end
Madame JS
Fanka BB :)
Nie traktowałabym chyba hsg jako magicznej metody na niepłodność czy drogę do zajścia w ciążę... To przede wszystkim badanie. Może wykazać niedrożność, i wtedy wiadomo, w czym tkwi przyczyna, ale może również wykazać, że wszystko jest OK, a ciąży nadal nie będzie.Czy mieliście jakieś dodatkowe problemy zdrowotne, które utrudniały Ci zajscie w ciążę? Jakieś problemy hormonalne/nieregularne miesiączki itp?
Czeka mnie to badanie, bo od prawie 2 lat staramy się o 2 dziecko i nie wychodzi. Jesteśmy zdrowi, wszystko w normie i nic. Nie wiem czy się nastawiać na happy end
Jakie badania robiliście?
Pauli, ja miałam HSG dzisiaj, również 2 lata starań, ciąża biochemiczna i pozamaciczna z usunięciem jajowodu po drodze, podwyższone TSH, problemy z owulacją i cienkie endometrium... na szczęście jajowód który mi został jest drożny teraz mamy rozpocząć stymulację owulacji z lamettą i mocno liczę na mały cud <3 trzymajce kciuki DziewczynyCzy mieliście jakieś dodatkowe problemy zdrowotne, które utrudniały Ci zajscie w ciążę? Jakieś problemy hormonalne/nieregularne miesiączki itp?
Miałam robione hsg. Nie bolało nic, nawet się zdziwiłam że już po. Nie czytajcie komentarzy, nie nakręcajcie się. Każdy inaczej reaguje. Koleżanka kolonoskopie przeszła rewelacyjnie a stres miała straszny bo naczytala się opini jakie to straszne.
Witam czy zaszła Pani w ciaze w tym czasie kiedy miała Pani te objawy ktore Pani opisala ? Jestem po hsg mialam to samo co Pani , czulam owulacje. Od tamtego czasu kiedy staralismy sie z mezem bardzo bola mnie piersi i juz dluzszy czas mam bole miesiaczkowe trwa to juz okolo 1,5tyg a bol piersi jest coraz gorszy. Za 2 dni powinnam dostac miesiaczki , nie wytrzymalam zrobilam test ale wynik negatywny a piersi mi płoną . Nigdy nie miałam az tak bolesnych piersi. Bardzo prosze o odpowiedz.No właśnie po tym zabiegu bardzo dziwnie się czuję. Zabieg był w piątek,lekarz powiedział że jest piękny pęcherzyk i żeby od wtorku działać. Zaczęliśmy już w poniedziałek hehe a we wtorek na 100% była owulacja bo czułam mega ból w podbrzuszu takie ciągnięcie i kłucie. Śluzu dużo i jak białko kurze. Problem w tym że od tego dnia coraz bardziej bolą mnie piersi na początku tylko przy dotykaniu tak na dole po bokach a teraz narty w nocy budzi mnie ból. Zawsze miałam długie cykle i skoro owu była 14 dnia cyklu to @ według aplikacji powinna być 12 grudnia i nie chce mi się w to wierzyć. Oczywiście przez to wszystko sobie wkręcam
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Niestety nie udało się wtedy . W czerwcu 2020 miałam ciążę pozamaciczna , w kolejną ciążę zaszłam dopiero w sierpniu 2021Witam czy zaszła Pani w ciaze w tym czasie kiedy miała Pani te objawy ktore Pani opisala ? Jestem po hsg mialam to samo co Pani , czulam owulacje. Od tamtego czasu kiedy staralismy sie z mezem bardzo bola mnie piersi i juz dluzszy czas mam bole miesiaczkowe trwa to juz okolo 1,5tyg a bol piersi jest coraz gorszy. Za 2 dni powinnam dostac miesiaczki , nie wytrzymalam zrobilam test ale wynik negatywny a piersi mi płoną . Nigdy nie miałam az tak bolesnych piersi. Bardzo prosze o odpowiedz.
reklama
reklama