reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ostatnio sąsiadka majej mamy do mnie podeszła i mówi do mnie ,ja moja Iwonke urodziłam dobrze po 40 tce ,kobieta po 80 i nadal sprawna,moja ciotka 30 lat temu w wieku 41 lat urodziła,przykładów z mojego otoczenia mogę podać mnóstwo i są to zdrowe dzieci i mądre .Moja ciotka ma teraz 71 lat i wygląda naprawdę dobrze jak na swój wiek.Pierwsza teściowa w wieku 44 lat urodziła ,planowane dziecko a było to 36 lat temu.Choroby zdarzają się i u bardzo młodych kobiet ,na to nie mamy wpływu bo to zależy od genów ,jeżeli występowały w rodzinie obciążenia to i 20 parę latka będzie mieć spore ryzyko .
Moja babcia ma 84 lat I nadal jest sprawna :) jak to ona sama mawia dobry przedwojenny material :)

reklama
Moja babcia ma 84 lat I nadal jest sprawna :) jak to ona sama mawia dobry przedwojenny material :)

Moja też ma tyle lat, trochę już zwolniła ale samodzielna jest i ogólnie dusza człowiek. Urodziła ostatnia córkę mając 40 lat, doczekała i wnuków od niej, które są już dorosłe więc może i prawnucząt doczekać 😁

38 lat to piękny wiek bo tyle masz jak dobrze czytam?
Wiesz ja mam lat 42 w tym roku i serio czuje jakbym była dużo młodsza nie mam małego dziecka i w ciąży nie jestem ... byłam w ciąży w wieku 39 lat ale straciłam ciąże później chciałam kolejne No ale nie wyszło,teraz mam inny tor i żyje z tym ze więcej dzieci mieć nie mogę, ale wracając do Ciebie
Nie rozmyślaj za dużo nie analizuj bo to tylko zabrudzasz ci serce i umysł
Ty i ty ty sama wiesz czego tak na prawdę pragniesz, a jeśli pragniesz dziecko to nie czekaj za długo bo wierz mi czas szybko ucieka aż za szybko teraz to widzę 😊nie patrz na innych bo to nie ich buty i nie ich życie liczy się to czego chcesz ty i twój facet to wasze życie.
Idź kochają za głosem serca a zobaczysz ze los ci będzie sprzyjał
Piękne i mądre słowa 🥰❤️🌷
Witaj, dziękuję 🌹 ☺️ Ja też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze .... zwłaszcza, że dziś rano odebrałam wyniki amniopunkcji. Pół nocy śniły mi się te trzy słowa ...."Kariotyp prawidłowy żeński" 🥰😍💓
Dziś je usłyszałam.
Teraz lecę do ogrodu cieszyć się, jak głupia ze słonka, póki nie pada, kwitnących rododendronów, ćwierkania wróbli, które denerwuje mojego męża :p i małej zdrowej istotki pod sercem....Za tydzień USG połówkowe, mam nadzieję, że także wszystko będzie w porządku.
Miłej soboty dla Was wszystkich 🙋‍♀️
To masz termin na X? Ja w każdym razie mam 😂
Moja babcia skończyła 92, mieszka sama , ma dom z ogrodem i 59 kur, do tego handluje jajkami 🤣😄 a jak przyjdą w odwiedziny „dzieci” to stają na baczność i słuchają mamy , choć wszyscy są pod 70 lub po 70 😂🤣😂

Piękne i mądre słowa [emoji3059][emoji3590][emoji255]

To masz termin na X? Ja w każdym razie mam [emoji23]

Moja babcia skończyła 92, mieszka sama , ma dom z ogrodem i 59 kur, do tego handluje jajkami [emoji1787][emoji1] a jak przyjdą w odwiedziny „dzieci” to stają na baczność i słuchają mamy , choć wszyscy są pod 70 lub po 70 [emoji23][emoji1787][emoji23]
Zaimponowała mi Twoja babcia [emoji106][emoji106][emoji106] to ja w dalekiej przyszłości [emoji23] wróżka powiedziała mi 25 lat temu ,że bardzo rzadko trafia się taka długa linia życia jak moja. Trochę mnie to przeraziło ale teraz mam dla kogo żyć tak długo [emoji3059] Ale tylko w takiej kondycji jak u Tw babci [emoji4]

reklama
Do góry