Jezeli czujesz sie na siłach to czemu nie .Ja jestem starsza i wiem ze ja jyz spasuje.No ale Ty duzo mlodsza.Chociaz przypomniało mi sie teraz od znajomych znajomi mają synka i będą sie starac jesxcze ale ona tez dopiero 42 lata.Co prawda nie mam jeszcze 40, ale już dużo mi do niej nie brakuje. Jestem mamą dwójki nastolatków i kilkumiesięcznego maleństwa. Wszytkie ciąże były planowane i wyczekiwane. Dwie za młodu były książkowe, nudne. Trzecia w staraniach zajęła mi dużo czasu, później miałam różne przeciwności, ale wszystko dobrze się skończyło. Obecnie czuję, że czegoś mi brakuje, bo tą ostatnią ciążę zaplanowałam sobie od a do z, a wszystko szło nie tak. Przepłaciłam to sporym dołem psychicznym. Ostatnio marzy mi się w niedalekiej przyszłości jeszcze raz być w ciąży i mieć jeszcze jedno dziecko. Rozmawiamy poważnie z mężem na ten temat i decyzję mamynw zasadzie podjętą, ale strasznie boję się, że jestem za stara i opini otoczenia. Widzę, że tutaj się wspieracie i macie dużo ciepła w sobie dlatego zdecydowałam się napisać.
Duzo sily życzę, a ludzie musza o czyms gadać.