reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Wiem, że mam odmienne zdanie w temacie szczepienia ale my z moim Love narazie się nie szczepimy.
Za dużo niewiadomych, z moją Pediatrą rozmawiałyśmy o wszystkich danych o których się nie mówi głośno,o mutacjach, śmiertelności poszczepiennej itd. Jestem z tych co szperają i szukają "głębiej".
Nie jestem przekonana a nawet się boję, więc narazie szczepienie odpada
Wiesz każde zdanie jest dobre. Zawsze trzeba wszystko przeanalizować i przemyśleć. Też dużo interesuje się tym tematem, tak jak piszesz o objawach poszczepiennych. Ja też się boję szczepienia to naturalne. Kurcze ale szczepiliśmy się na gruźlicę, odrę, ospę, polio i wiele innych szczepień i nic nam nie jest. Też niekiedy mam mętlik w głowie, bo informacje są tak rozbieżne, że wywołują właśnie strach i panikę przed szczepieniem.

reklama
Terapeuta przepisał mi leki jeszcze zanim zaszłam w ciążę... strasznie fatalnie sie po nich czułam i odstawiłam na własną rękę... więcej tam nie poszłam...
Z psychicznego dołka i toksycznego małżeństwa wyciągnął mnie przyjaciel, który został moim partnerem. Nie mówię, że jest już super,ale jest zdecydowanie lepiej 🙂

Też bym chciała,tylko nie wiem czy mnie chcecie bo rzadko zaglądam....

Bardzo ładny wynik 🙂. U mnie tri 21 było 1: 350 i amnio nie robiłam.

U mnie dziś pierwsza wiosenna burza 🙂, tylko sie pytam gdzie ta wiosna???🤔
Chcemy, chcemy!!!

Zaczęłam plamić. Identyczny scenariusz jak za każdym poronieniem. No nic. Dobrze, ze nie nastawiałam się zbytnio. Już chce mieć to za sobą . I nigdy więcej żadnych ciąż z mojej strony .
Nelja, a moze gdyby nie ciąża miałabyś dziś okres i dlatego plamisz? U mnie tak było prey pierwszej ciąży? Ze trzy dni to trwało, a ja ciągle byłam w ciąży.

Dziekuje kochane za Wasze wsparcie. Nie spałam pół nocy z tego wszystkiego . Nie było tego dużo, ledwo z kilka plamek. Tylko, ze ja już znam te plamki - dobrze się nie kończyły. Dzisiaj póki co cisza. Niby rzeczywiście zbliża się termin @. No nic. Dziś położna. Powiem co się dzieje i zobaczymy. Tylko tyle mogę . Dziekuje. 😘

Dziekuje kochane za Wasze wsparcie. Nie spałam pół nocy z tego wszystkiego . Nie było tego dużo, ledwo z kilka plamek. Tylko, ze ja już znam te plamki - dobrze się nie kończyły. Dzisiaj póki co cisza. Niby rzeczywiście zbliża się termin @. No nic. Dziś położna. Powiem co się dzieje i zobaczymy. Tylko tyle mogę . Dziekuje. 😘
Będzie dobrze - trzymam kciuki. Ja przez całą ciąże plamiłam(brałam duphaston i luteine) - a malutki miał się bardzo dobrze :)

Trzymam kciuki:-)

To czekamy na wieści - mam nadzieję, że będą dobre! Oby! Kciuki zaciśnięte!

reklama
Trzymam kciuki żeby bylo dobrze :) daj znac co I jak :)

Do góry