arona
Fanka BB :)
To wychodzi samo po napisaniu jakiejs ilosci postow.Chodzi mi o napis np. fanka bb, lub jestem szalona , nie istotne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wychodzi samo po napisaniu jakiejs ilosci postow.Chodzi mi o napis np. fanka bb, lub jestem szalona , nie istotne
My dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca beda mediacje maz chce Andrzej a ja wolalabym Michal Stanislaw....No konflikt między wyborem jest straszny. My dla chłopca w razie czego mamy a dla dziewczynki nie
Ja chcialam matylde a wyszedl chlopak i jakos mniej mi zalezalo na imieniuMy dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca beda mediacje maz chce Andrzej a ja wolalabym Michal Stanislaw....
A u nas nastąpił chyba kompromis ja mam Anna najstarsze z dzieci Klaudia-Anna a teraz będzie Zuzanna A chłopaki maja Krystian i AlexMy dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca beda mediacje maz chce Andrzej a ja wolalabym Michal Stanislaw....
Ja też chcę MatyldęU mnie z imieniem byla jazda, starszaki sie klocily, 2 osoba trudno a co dopiero 4
I tak dziecko wypelni to imie, ze stanie sie najpiekniejsze
Ja chcialam matylde a wyszedl chlopak i jakos mniej mi zalezalo na imieniu
Na 18 sierpnia , wiesz już czy chłopiec czy dziewczynka ?A na którego sierpnia masz termin
Ja mam jeden na 31 lipca a drugi na 7 sierpnia lekarze nie są zgodni Ale to chyba będziemy razem prawie do konca
Nasze muszą mieć anglojęzyczne odpowiedniki. Moja Zuzia w akt urodzenia ma wpisane Zuzanna (Susanna) tu będą posługiwać się anglojęzyczna wersjaMoje dzieci maja wloskie imiona, polak wloskie wymowi a wloch pokaleczy. Zreszta tu mieszkamy... do tego starszy syn ma tradycyjne-obsesyjne po dziadku.
Tak dziewczynka 3 różnych lekarzy potwierdziło wiec może to prawda ale mój najstarszy syn do 6 godzin przed porodem był dziewczynka a urodził się chłopak wiec nigdy nic nie wiadomoNa 18 sierpnia , wiesz już czy chłopiec czy dziewczynka ?