reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
@zeberka363 tak mamy, zgłosiliśmy całą rodziną chęć szczepienia w styczniu, jak tylko ruszyły zapisy. Otrzymaliśmy termin i skierowanie na szczepienie. Mamy szczepienie nie w naszym województwie, ale co tam pojedziemy te ponad 100 km 😉
20210407_181804.jpg

Chrzaszczyk z tym wyorazeniem to pewnie nikt nikogo nie odgadl 😂 czasem mysle, ze fajnie byloby zrobic prywatny watek 40+ zebysmy sobie swobodniej gadaly...
Co do kawoszki to racja, mloda i ladna nawet po ciezkim porodzie na 40 nie wyglada!
ja tez jestem za
tylko payrzcie dziewczyny tu tez prxychodza i odchodza nowe dziewczyny ,a na zamknietym nas juz nie znajdą
chyba ze bedxiemy tu i tu
taka moja sugestiA

reklama
Imię to punkt zapalny ja się uczepiłam Helenki, a mąż chce Cecylia po ukochanej babci 😂będziemy ciągnąć zapałki. Dobrze , że do sierpnia jeszcze trochę czasu może wybierzemy jeszcze inne🙂
A na którego sierpnia masz termin
Ja mam jeden na 31 lipca a drugi na 7 sierpnia lekarze nie są zgodni 😉 Ale to chyba będziemy razem prawie do konca

Do góry