reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Nam tak zadzwonili od okulisty. Mieliśmy jechać z dziećmi do kontroli, dwa lata temu zapisaliśmy... Kilka tygodni przed wizytą dzwonią i mówią, że wizyta odwołana. Mało tego już nie będą zapisywać na inny termin, tylko mamy się od nowa umawiać gdzie indziej...
Co teraz się porobiło masakra no i jeszcze ta korona

Zapisałam się do innej przychodni i lekarza. W poniedziałek mam wrócić do pracy i przenosić ciężary bo mamy małą reorganizacje. Muszę poinformować szefa o ciąży więc muszę mieć stosowne zaświadczenia. A do pracy idę tylko po to by wziąć swoje rzeczy i przekazać sprawy. Nie mam umowy na stałe, właśnie mi kończy więc mam nadzieje że dostanę przedłużenie do dnia porodu.

Hejka ja po wizycie składam meldunek 3cm szczęścia i wiercipięty widziałam😍
A jak u was dziewczynki ktoś miał też usg?
Ja mam jutro 1 wizytę. Zobaczymy co tam widać będzie.
Jeszcze nie myślę pozytywnie, boję się ucieszyć ze to możliwe zebym miała maleństwo. Ale też czuje totalny spokój, to sam początek trudnej drogi i w zasadzie nie mam wpływu na wiele rzeczy. Stres nie wskazany. Ja mam trudną sytuację Jeszce z pracą.ale nic to ...damy radę😁😁😁

Czesc dziewczyny. Dawno nie pisałam, ale podczytuje regularnie. My też rośniemy :) aktualnie 27t0d, także rozpoczęłam oficjalnie 3 trymestr :) Na szczęście najgorsze badanie już za mną. Mam na myśli test obciążenia glukozą. Jak na razie wszystko w miarę ok, ale powoli robię się ociężała i coraz większa. Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
[QUOTE
Ja czekam na piątek, badania prenatalne z samego rana.
[/QUOTE]
Czesc dziewczyny. Dawno nie pisałam, ale podczytuje regularnie. My też rośniemy :) aktualnie 27t0d, także rozpoczęłam oficjalnie 3 trymestr :) Na szczęście najgorsze badanie już za mną. Mam na myśli test obciążenia glukozą. Jak na razie wszystko w miarę ok, ale powoli robię się ociężała i coraz większa. Pozdrawiam serdecznie :)
Ja mam jutro 1 wizytę. Zobaczymy co tam widać będzie.
Jeszcze nie myślę pozytywnie, boję się ucieszyć ze to możliwe zebym miała maleństwo. Ale też czuje totalny spokój, to sam początek trudnej drogi i w zasadzie nie mam wpływu na wiele rzeczy. Stres nie wskazany. Ja mam trudną sytuację Jeszce z pracą.ale nic to ...damy radę😁😁😁
No to trzymam 👍za wasze wizytki i dalszą pomyślność

Do góry