reklama
No jest jak byk wedlug mnieHej dziewczyny. Wczoraj test w 27 dc.co myślicie? Blada ale jednak jest.teraz akurat adpuscilam ,bo straciłam pracę i mam nagraną nową. Totalna wpadka jeśli to faktycznie jest to co widzę
Kasiulek 77
Fanka BB :)
No krecha jak byk zrób betę, trzymam kciukiHej dziewczyny. Wczoraj test w 27 dc.co myślicie? Blada ale jednak jest.teraz akurat adpuscilam ,bo straciłam pracę i mam nagraną nową. Totalna wpadka jeśli to faktycznie jest to co widzę
Blada? Kochana to Ty bladej nie widziałaś chyba ona jest wyraźna i nie pozostawia wątpliwości. Gratulacje ogromne☺Hej dziewczyny. Wczoraj test w 27 dc.co myślicie? Blada ale jednak jest.teraz akurat adpuscilam ,bo straciłam pracę i mam nagraną nową. Totalna wpadka jeśli to faktycznie jest to co widzę
To u mnie poprzedniej nocy od 2 do 4.20 przerwa w spaniu była. U nas zęby idą- jedynki na górze. Dzis już noc trochę lepsza. A z jedzeniem to samo- bida. A tak pięknie jadł jeszcze niedawno..Alem cholera niewyspana zrobil se przerwe od 4do 5.3 a I tak mialam braki w spaniu na dodatek kiepsko z jedzeniem
Ech, przetrwamy
No wlasnie u nas to samoTo u mnie poprzedniej nocy od 2 do 4.20 przerwa w spaniu była. U nas zęby idą- jedynki na górze. Dzis już noc trochę lepsza. A z jedzeniem to samo- bida. A tak pięknie jadł jeszcze niedawno..
Ech, przetrwamy
Podbudowalas mnie to musze sie tak nie spunacTo u mnie poprzedniej nocy od 2 do 4.20 przerwa w spaniu była. U nas zęby idą- jedynki na górze. Dzis już noc trochę lepsza. A z jedzeniem to samo- bida. A tak pięknie jadł jeszcze niedawno..
Ech, przetrwamy
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Ech dziewczyny u mnie z jedzeniem to samo, lipa, dziubnie jak wróbelek i nieee i koniec, za to cycuś jest okNo wlasnie u nas to samo
reklama
Podziel się: