reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

U nas też drugi się wyłania. Olek sam już od tygodnia siedzi, A od wczoraj zaczyna powoli raczkować.Zmiana pieluchy to teraz ekstremalny wyczyn. 🤣🤣.Buty z szyną już na 14godzin, A od sierpnia na 12 godzin
To dobrze ze u Was ok
U nas hmmm wczoraj siedział chwilkę sam a tak to narazie się przemieszcza brzuchem

reklama
Hejka Kobietki co tu tak cicho???? ja w sumie juz nie staraczka bo czas moj sie juz niestety skonczyl...postanowilismy odpuscic juz na stałe,bo uwazamy ze sporo mielismy czasu...nie wyszlo a robilismy wszystko co w naszej mocy...widocznie Bog tak chce...
Magda co u Ciebie???
Maja jak tam malec???
Codziennie tu zagladam bo czuje sie tu jak w domu czyli w PL :) i jak widze ze tu taka cisza to mi bardzo smutno....uwielbiam czytac :) Kochane piszcie co u Was :) Pozdrawiam ze słonecznej Walii :)

Hejka Kobietki co tu tak cicho???? ja w sumie juz nie staraczka bo czas moj sie juz niestety skonczyl...postanowilismy odpuscic juz na stałe,bo uwazamy ze sporo mielismy czasu...nie wyszlo a robilismy wszystko co w naszej mocy...widocznie Bog tak chce...
Magda co u Ciebie???
Maja jak tam malec???
Codziennie tu zagladam bo czuje sie tu jak w domu czyli w PL :) i jak widze ze tu taka cisza to mi bardzo smutno....uwielbiam czytac :) Kochane piszcie co u Was :) Pozdrawiam ze słonecznej Walii :)

Takie się smutne zrobiło to forum, że czasami ciężko emanować swoim szczęście by kogoś nie urazić. Ja sprawdzam codziennie co u Was słychać... U mnie 41 lat, 22tc, będzie chłopak, w domu 3 dziewczyny. Powoli pozwalam sobie na radość.

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, nie odzywam się zbyt często, ale śledzę wątek na bieżąco i wszystkim Wam kibicuję. Tak dla przypomnienia, aktualnie na liczniku 41 lat, w domu trzy dziewczyny (17, 12 i 1.5 roku). Zaczynamy starania o jeszcze jedną dzidzię. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciążę, ale teraz sytuacja może być znacznie trudniejsza (o ile w ogóle możliwa), ponieważ cały czas karmię piersią najmłodszą córkę i moje cykle są bardzo nieregularne. Raz jest to 37 dni, a raz 26. Mimo wszystko nie ma na co czekać i trzeba działać, czas ucieka. Trzymajcie kciuki!

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, nie odzywam się zbyt często, ale śledzę wątek na bieżąco i wszystkim Wam kibicuję. Tak dla przypomnienia, aktualnie na liczniku 41 lat, w domu trzy dziewczyny (17, 12 i 1.5 roku). Zaczynamy starania o jeszcze jedną dzidzię. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciążę, ale teraz sytuacja może być znacznie trudniejsza (o ile w ogóle możliwa), ponieważ cały czas karmię piersią najmłodszą córkę i moje cykle są bardzo nieregularne. Raz jest to 37 dni, a raz 26. Mimo wszystko nie ma na co czekać i trzeba działać, czas ucieka. Trzymajcie kciuki!
Mój lekarz kazał mi się zdecydować czy karmienie czy ciąża. Powiedział że w tym wieku w trakcie karmienia będzie bardzo trudno o owulację

Witaj
ostatnio w swojej pracy spotkałam troche młodszą dziewczynę. Ona ma teraz 5 letnie dziecko i nie może schudnąć ponieważ nadal ma laktację. Może nie taką jak na początku ale coś tam jeszcze leci. Poczytałam i mam podobny problem. Prolaktyna może powodować nieowulacyjne cykle mało tego może nie utrzymać ciąży. Ja jeżeli teraz dostanę okresu to zrobię sobie to badanie. Bo nie obżeram się a nie chudnę. Jak nacisnę pierś to jakby siara szła a moja mała dwa tygodnie temu skończyła 3 latka. I tutaj jest racja albo karmienie albo ciąża.

Miałam pozazmaczane ,ale podpisze tak
@MojrAnka pamiętam Cię ja już tu chyba z trzy lata.
@annanuelle mały jak mały raz lepiej raz gorzej .Teraz mamy ten gorszy okres zmierzly jeść za bardzo nie chce no i dni uplyeaja szybko jak cholera .Zasnął zmykam spać bo nigdy nie wiem ile mi będzie dane spać.Butelkę z mlekiem w dzień pije mi tylko gdy zasnie

Takie się smutne zrobiło to forum, że czasami ciężko emanować swoim szczęście by kogoś nie urazić. Ja sprawdzam codziennie co u Was słychać... U mnie 41 lat, 22tc, będzie chłopak, w domu 3 dziewczyny. Powoli pozwalam sobie na radość.
To musi być mega uczucie, siurak po 3 dziewczynach 😃😃😃u mnie 4 dziewczyny 😎 kocham nad życie i już się nie łudze nawet że mogłabym chłopca urodzić 🤣super kochana 😍

reklama
Do góry