reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny rzadko zaglądam na forum bo czasu brak ale cieszę się z nowych ciężarówek- powodzenia, nudnych ciąż życzę.
Mam za chwilę 44lata i 10miesięcznego synka i powiem że choć sił jest mniej i trudy trochę gorzej się znosi jak naście lat temu to macierzyństwo po 40stce jest super. Bardzo polecam- głębsze, uważniejsze☺ A wyczekanym, wymodlonym syneczkiem nie mogę się nacieszyć. U nas po kilku poronieniach więc radość tym większa.
Poród był najlepszy z moich trzech🙂 figura niezmieniona po ciąży😉piersi karmiące pewnie już do formy nie wrócą ale i Co tam cycki
Dziewczyny rzadko zaglądam na forum bo czasu brak ale cieszę się z nowych ciężarówek- powodzenia, nudnych ciąż życzę.
Mam za chwilę 44lata i 10miesięcznego synka i powiem że choć sił jest mniej i trudy trochę gorzej się znosi jak naście lat temu to macierzyństwo po 40stce jest super. Bardzo polecam- głębsze, uważniejsze☺ A wyczekanym, wymodlonym syneczkiem nie mogę się nacieszyć. U nas po kilku poronieniach więc radość tym większa.
Poród był najlepszy z moich trzech🙂 figura niezmieniona po ciąży😉piersi karmiące pewnie już do formy nie wrócą ale i tak warto😃
Co tam cycki, najważniejsze nasze chłopaki. Nasz w sobotę 8 miesięcy, ale dopadła go trzydniówka i jeszcze zęby na górze wychodzą.Temperatura prawie 40stopni w sobotę. Dziś już lepiej bez gorączki.

reklama
Co tam cycki, najważniejsze nasze chłopaki. Nasz w sobotę 8 miesięcy, ale dopadła go trzydniówka i jeszcze zęby na górze wychodzą.Temperatura prawie 40stopni w sobotę. Dziś już lepiej bez gorączki.
O to wysoko gorączkuje maluszek. My już za chwilę będziemy mieć 11miesięczniaka🥰
A zęby mamy dopiero dwa na dole.

Ja już po połówkowych. Wszystko Na USG idealnie :) Dzidziuś już 300 gram waży i jest bardzo ruchliwy. Jedyne co mnie martwi to to, ze czuję dość spory dyskomfort w dole brzucha. Takie pobolewanie i ciągnięcie. Mam nadzieję, że niedługo minie. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

O to wysoko gorączkuje maluszek. My już za chwilę będziemy mieć 11miesięczniaka🥰
A zęby mamy dopiero dwa na dole.
U nas też drugi się wyłania. Olek sam już od tygodnia siedzi, A od wczoraj zaczyna powoli raczkować.Zmiana pieluchy to teraz ekstremalny wyczyn. 🤣🤣.Buty z szyną już na 14godzin, A od sierpnia na 12 godzin

reklama
U nas też drugi się wyłania. Olek sam już od tygodnia siedzi, A od wczoraj zaczyna powoli raczkować.Zmiana pieluchy to teraz ekstremalny wyczyn. 🤣🤣.Buty z szyną już na 14godzin, A od sierpnia na 12 godzin
Aa zapomniałam dopisać, że jak coś sobie upatrzy to dąży do tego bez problemu np.smakołyk psa🤣🤣

Do góry