Luna123456
Zaangażowana w BB
Dziewczyny w tym roku musi się udać!!Mam nadzieję że w marcu dołączę do was jako starającą bo na razie to tylko kibicująca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robię tak koło 26dc.ale okres 28dc regularnie.Nadia a robisz testy ciążowe przed okresem bo jak nie to lepiej robić żeby mieć pewność bo mogą być biochemiczne.
Cycki moje pokazuja mi ciążę najlepiej. Od razu wiemRobię tak koło 26dc.ale okres 28dc regularnie.
Ja wiem Kochana miałam 3 razy biochem.
Ja to bez testów wiem o ciąży bo w niej byłam z szczęśliwa ciąża aż 7razy
U mnie też 3 ostanie biochemy.Pytalam bo niektóre robią dopiero po terminie a to chyba niezbyt dobrze.U mnie za to zero objawów cycki to w ogóle nie bolą.Cycki moje pokazuja mi ciążę najlepiej. Od razu wiem
A co Ty będziesz brała za leki w ciąży?.U mnie też 3 ostanie biochemy.Pytalam bo niektóre robią dopiero po terminie a to chyba niezbyt dobrze.U mnie za to zero objawów cycki to w ogóle nie bolą.
A ty staraczka bo zapomniałam.?
Dobre pytanieHalo halo dziewczyny jest tu kto?
Dokładnie, jak nastolatki jestem zaaaa i były szczegóły poczęciaDobre pytanie
Kurcze dziewczyny pamiętacie jak to forum kiedyś tętniło życiem. Rozmawiałyśmy o wszystkim a nie tylko o staraniach i ciąży. Były żarty i wygłupy, ze śmiechu łzy leciały i brzuch bolał. To były czasy... dużo staraczek odeszło z forum a to z powodu ciąży albo odpuściły starania. Mimo wszystko fajnie byłoby, jakby forum odrodziło się na nowo
Hej. A Ty kochana napisz ile się starałas?Dokładnie, jak nastolatki jestem zaaaa i były szczegóły poczęcia