reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
czesc Karolcia witaj
masz podobnie jak ja ... ja w ciagu ostatniego roku bylam 5 razy w ciazy z czego tylko 2 razy widac bylo tylko pecherzyk pozostyale CB :( jak leki bralam od pozytywnego testu to konczylo sie tak samo
przy oistatnim podejsciu bralam steryd od 1dc w malych dawkach po owu zwiekszone
tak samo heparyna w minimalnych dawkach juz od 1dc co 2 dzien od owu codziennie i zwiekzonej dawce
oczywiscire acardd i witaminy metylowane wlaczone na stale
na dzien dzisiejszy 11tc

Cudownie[emoji173]️[emoji173]️a miałam już pisać i pytac co u ciebie [emoji8][emoji8]

IMG_5691.JPG

Kochane wszystkiego dobrego niech ten Nowy rok będzie spełnieniem tych które się starają o dzidzie i cudownym przeżyciem dla tych które są w ciąży i które już maja swoje maleństwa przy sobie 🥰🥰życze wam mniej lez więcej radości
Pociechy z tych małych kruszynek. I wszystkiego co najlepsze [emoji173]️[emoji173]️

Zobacz załącznik 1062657
Kochane wszystkiego dobrego niech ten Nowy rok będzie spełnieniem tych które się starają o dzidzie i cudownym przeżyciem dla tych które są w ciąży i które już maja swoje maleństwa przy sobie 🥰🥰życze wam mniej lez więcej radości
Pociechy z tych małych kruszynek. I wszystkiego co najlepsze [emoji173]️[emoji173]️
Madziu zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń

Kochane Staraczki Wam życze fasolek i to w jak najblizszym terminie a mamusiom pociechy z dzieciaczków...tym co juz zafasolkowane duzo zdrówka i wytrwałosci :)
My z mezem w tym roku niestety nie pojechalismy do Pl ale w domku przed telewizorkiem odpoczynek i nogi na ławe bo kiedys w koncu trzeba odpoczac :) szampan wypity a jutro czekam na @ oczywiscie standardowo :)

reklama
Dziewczyny mam prośbę nie miałaby któraś może pozostalo po leczeniu potrzebuje dosłownie 5 tabl encorton 10 mg miałam zadzwonić jutro do gina po receptę jak zacznę starania a on nie przyjmuje do 8 stycznia niewiem co robić a szkoda mi zrezygnować z tego cyklu a po 8 będę już miała

Do góry