Znasz te krople?Nie wolno przestawac. Wróć do nich jeśli przynosiły małemu spokój i ulgę. Z nuedojrzalym ukladem nie jest jak z przeziebirniem nie unormuję się tak szybko. Te krople nie leczą tylko pomagają przy kolkach. Kolki niestety trzeba przeczekać...przejdzie
Trzymajcie się cieplutko.
reklama
annauelle
Fanka BB :)
Kochana wlasnie mialam pisac...ja przy moich bliznietach tez mialam krople ale juz nie pamietam jakie...podawałam długo i był okZnasz te krople?
czesc Karolcia witajCześć
Piszę tu pierwszy raz by podzielić się swoją historią i zostać na dluzej i prosić o radę doświadczone tu kobietki
W czerwcu skończyłam 40,
41 niestety z nowym rokiem mam 2 dzieci nastolatków ciąże bezproblemowe, zapragnelismy mieć jeszcze jedno dziecko i starania zaczęłam 2 lata temu, szybciutko zaszła w ciążę niestety biochemiczna 3 miesiące przerwy sytuacja się powtarza ciąża biochemiczna i 3 raz to samo beta rośnie Góra do 300 i spada
W ciągu półtora roku 3 razy byłam w ciąży biochemiczne
Po pierwszej lekarz pociesza mówi że często tak się zdarza proszę próbować dalej, po drugiej jestem zaniepokojona zmieniam lekarza ten proponuje wdrożenie leków ale od pozytywnego testu niestety za pozno
Przemielilam cały internet przeczytałam jak wygląda leczenie i zdałam sobie sprawę że u mnie to raczej problem z imunologia bo 3 pod rząd ewidentnie coś się dzieje zaraz po zapłodnienie i leczenie powinnam rozpocząć od owulacji
Tak szczerze to z początku odpuściłam tłumaczyła sobie widocznie nie jest mi już dane dzieciątko ale tylko tlumilam pragnienie dziecka chciałabym spróbować raz jeszcze mam świadomość że mogłoby się udać z wcześniej włączonym lekami i nie daje mi ta myśl spokoju
Chce spróbować 2,3 cykle encorton heparyna acard a nigdy nie miałam takiego leczenia proszę o wasze opinie czy był ktoś w podobnej sytuacji może coś doradzić?
Dziękuję z góry
masz podobnie jak ja ... ja w ciagu ostatniego roku bylam 5 razy w ciazy z czego tylko 2 razy widac bylo tylko pecherzyk pozostyale CB jak leki bralam od pozytywnego testu to konczylo sie tak samo
przy oistatnim podejsciu bralam steryd od 1dc w malych dawkach po owu zwiekszone
tak samo heparyna w minimalnych dawkach juz od 1dc co 2 dzien od owu codziennie i zwiekzonej dawce
oczywiscire acardd i witaminy metylowane wlaczone na stale
na dzien dzisiejszy 11tc
Luna123456
Zaangażowana w BB
Baby a miałaś jeszcze intrslipid albo coś pomyliłam?
Dziękuję kobietki za odzew i tobie babydust bardzo mi pomoglas opisując swój przypadek
Spróbuję ostatni raz na zestawie tych leków wprowadzonych wcześniej daje sobie 3 miesiące jeżeli się nie uda to rezygnuje ze względu na wiek
Udawało mi się do tej pory zachodzić w ciążę szybciutko w 1 cyklu, lub 2
Ale od ostatniej minął rok, zobaczymy
Zaczynam od stycznia trzymajcie kciuki ja na pewno się odezwę, ponieważ to forum to skarbnica wiedzy i wy kobietki macie duże doświadczenie także mam nadzieję że dłużej tu zostanę, a jak będę miała jakieś pytania czy wątpliwości to pozwolę sobie popytać was, tymczasem udanego sylwestra i spełnienia naszych marzeń w Nowym Roku!
Spróbuję ostatni raz na zestawie tych leków wprowadzonych wcześniej daje sobie 3 miesiące jeżeli się nie uda to rezygnuje ze względu na wiek
Udawało mi się do tej pory zachodzić w ciążę szybciutko w 1 cyklu, lub 2
Ale od ostatniej minął rok, zobaczymy
Zaczynam od stycznia trzymajcie kciuki ja na pewno się odezwę, ponieważ to forum to skarbnica wiedzy i wy kobietki macie duże doświadczenie także mam nadzieję że dłużej tu zostanę, a jak będę miała jakieś pytania czy wątpliwości to pozwolę sobie popytać was, tymczasem udanego sylwestra i spełnienia naszych marzeń w Nowym Roku!
ups tak zapomnialam (choc dzisiaj pielegniarka przyjdzie mi go podpiac )Baby a miałaś jeszcze intrslipid albo coś pomyliłam?
tak zaczelam na tydzien przed cyklem staraniowym potem w okolicach owu, po potwierdzonym tescie i potem co tydzien , do 12tc
Luna123456
Zaangażowana w BB
Skleroza ciazowaups tak zapomnialam (choc dzisiaj pielegniarka przyjdzie mi go podpiac )
tak zaczelam na tydzien przed cyklem staraniowym potem w okolicach owu, po potwierdzonym tescie i potem co tydzien , do 12tc
Agnieszka 75
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Dzisiaj miałam pierwsze usg na którym lekarz zobaczył pęcherzyk i początek dzidzi. Trochę się boję w domu 3 dzieci 16,14 10 lat a tu taka niespodzianka.
Jak każda ,ale to jest najlepszy czas uwierz do niedawna i ja byłamCześć dziewczyny. Dzisiaj miałam pierwsze usg na którym lekarz zobaczył pęcherzyk i początek dzidzi. Trochę się boję w domu 3 dzieci 16,14 10 lat a tu taka niespodzianka.
reklama
Rureczka antykolkowa - najlepszaproblem brzuszkowy jak w większości niemowląt
Podziel się: