reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ja dziewczyny z mężem zyczylam sobie i cała rodzina nam chyba z 4lata pod rzad w Wigilię dziecka drugiego.
Nie spełniło sie😥
Teraz w Polsce zrobiłam badania krwi bo bolał mnie od jakiegoś czasu czasami żołądek i wyszła mi bakteria helicobacter pyroi 😬kiedyś jak się diagnozowalam odnośnie poronien to niby obiło mi się to badanie o uszy ale mnie żaden lekarz tego nie zlecil.
A teraz zastanawiam się czy może przez to te poronienia.
Chociaż mało możliwe skoro ta bakterie na 80%spoleczenstwa.

reklama
A my z mezem w tym roku juz nie zyczylismy sobie dziecka...2 lata pod rzad zyczylismy i nic z tego nie wyszlo....i jakos w sumie my z mezem rozumiemy sie bez słow...wiemy ze raczej nic z tego nie wyjdzie..ale przeciez co tam w rodzinie urodzi sie 2 kolejnych maluchów i co tam ze jak sie dowiedzialam to zamarłam...kurcze przykre ale i chyba do tego musze sie przyzwyczaic...

Doskonale cie rozumiem ... my tego sobie nie życzymy ja wiem ze mam pozamiatane i jak widzę czyjeś testy albo nowiny to mnie jakby ktoś dał w pysk ☹️
Do tego zaraz minie rok od straty.
Na sylwestra idziemy na bal i tak jakoś mi się już nie chce nawet sukienki dostać nie mogę wiec nie mam w co się ubrać [emoji4][emoji4]

No a ja walczę z bólami brzuszka u małego .Pobeczalam się bo człowiek pragnie dziecka a potem ono cierpi i nawet pisząc to lecą mi łzy jest mi ciężko.

No a ja walczę z bólami brzuszka u małego .Pobeczalam się bo człowiek pragnie dziecka a potem ono cierpi i nawet pisząc to lecą mi łzy jest mi ciężko.

Kochana a okłady ciepłe ?? To pomagało zawsze malowanie brzusia lub Czasem termometr w pupę wiem ze nie bardzo wolno ale mojej pomagało
Jeny ja tak płakałam z paula
Termofor powinien pomoc [emoji8][emoji8]

Dziewczyny, szukamy kogoś kto miał nieudane zapłodnienie in vitro z powodu problemów genetycznych.Wiem, że w każdym przypadku możliwość kontynuacji działań oceniana jest indywidualnie przez lekarza. Ale chciałam zapytać was, czy warto jeszcze raz próbować?

reklama
A pytałaś w aptece o krople? U nas się sprawdziły. Trzeba je regularnie podawać przed każdym karmieniem to wazne jak przerwiesz problem wroci poki Twoj maly nieureguluje/niedojrzeje uklad pokarmowy. Podawalam chlopakom Bobotic forte. U średniaka ulga nieoceniona, a później miałam je już zakupione zanim problem pojawił się u najmłodszego.
problem brzuszkowy jak w większości niemowląt

Do góry