zadowolonaM
Fanka BB :)
ja poczytalam , ogladalam filmik o dziewczynach po tym szczepieniu i odpuscilam, u nas szczepia tez chlopcow tym, tez zrezygnowalam.
Ale coś złego się dzieje ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja poczytalam , ogladalam filmik o dziewczynach po tym szczepieniu i odpuscilam, u nas szczepia tez chlopcow tym, tez zrezygnowalam.
Ja chocbym chciiala odpuscic to nie moglam bo u nas te szczepienia sa obowiązkowe i moja córka była zaszczepiona i jest wszystko ok.ja poczytalam , ogladalam filmik o dziewczynach po tym szczepieniu i odpuscilam, u nas szczepia tez chlopcow tym, tez zrezygnowalam.
u nas sa za darmo ale nie obowiazkowe.Ja chocbym chciiala odpuscic to nie moglam bo u nas te szczepienia sa obowiązkowe i moja córka była zaszczepiona i jest wszystko ok.
podobno duzo z tych dziewczynek ma problem z plodnoscia w doroslym zyciu, to taki odlegly skutek, filmik pokazuje te, ktore po zaszczepieniu przestaly normalnie zyc, maja jakies bole, stany depresyjne itp... dawno to bylo , nie pamietam dokladnie, faktem jest, ze wystraszylam sie tym bardziej, ze to chroni przed jednym wirusem a ich jest ogrom.Ale coś złego się dzieje ???
u nas sa za darmo ale nie obowiazkowe.
podobno duzo z tych dziewczynek ma problem z plodnoscia w doroslym zyciu, to taki odlegly skutek, filmik pokazuje te, ktore po zaszczepieniu przestaly normalnie zyc, maja jakies bole, stany depresyjne itp... dawno to bylo , nie pamietam dokladnie, faktem jest, ze wystraszylam sie tym bardziej, ze to chroni przed jednym wirusem a ich jest ogrom.
straszny temat te szczepienia, jak nie zdecydujesz to ogromny stres, jednej i drugiej decyzji mozna gorzko zalowac...
no wlasnie jak jestem za wszelkimi szczepieniami , szczepilam na meningo i pneumokoki to wlasnie nie moge sie przekonac na to szczepienieja poczytalam , ogladalam filmik o dziewczynach po tym szczepieniu i odpuscilam, u nas szczepia tez chlopcow tym, tez zrezygnowalam.
A jakie badania zrobiłaś ???
Ja miałam takie plamienia długo, chyba jakoś 6 miesięcy aż się anemii nabawiłam. Zrobiłam cytologia - 2 grupa, zrobiłam kolposkopię - stan zapalny bez komórek nowotworowych i niedawno łyzeczkowanie i dopiero teraz diagnoza - polipy endometrialne. Teraz drugi cykl jest w miarę ok więc może właśnie mi je usunęli przy okazji szukania przyczyny
Kiedy masz czy miałaś dostać okres? Już jest po terminie?Dziś śladowe widzę plamienia kurde jakby okres szybki ?? Kropla krwi później brązowe dziś już spokój nawet brzuch mnie nie boli
Wzięłam luteinę nie zaszkodzi a jak coś to poziom progesteronu poprawi i okres jak mam dostać to dostanę ..