Z miesiączki 10,2 z USG ponad 11Anett79 a w jakim TC jestes ?
kolezanka w 10tc miala przeziernosc prawie 5mm ale jak przyszlo do prenatalnych to wszystko bylo w normie i lekarz powiedzial jej ze wczesniej moze byc opuchniecie i dlatego sie to mierzy w okreslonych terminach nie wczesniej ani pozniej
reklama
Z USG 12 tydzień to zbyt wcześnie?Anette to zdecydowanie za wczesnie na mierzenie NT wiec nie martw sie na zapas
Dziewczyny, a taka wada genetyczna może być przez zrobienie prześwietlenia? W ciążę zaszłam koło 4 września a 9 miałam prześwietlenie panoramiczne szczęki bo strasznie bolał mnie ząb. 10 było jeszcze jedno, ale już pojedynczego zęba. Boże mogłam tym zaszkodzić dziecku?
To będzie ciężki miesiąc...
To będzie ciężki miesiąc...
anett79 jesli tfu tfu wyszla by wada to jest to wada genetyczna i nic nie ma na nia wplywu .. blad polaczenia genow w trakcie zaplodnienia
a poza tym rentgen zawsze robia w fartuchach ochronnych wiec raczej nie mialoby to na nic wplywu
a poza tym rentgen zawsze robia w fartuchach ochronnych wiec raczej nie mialoby to na nic wplywu
Heda
Fanka BB :)
To ja ci napiszę jak jest u mnie. 1 córe urodziłam majac 20 lat i było to dla mnie trudne... człowiek był zielony i wierzył babciom i ciotkom. Popełniłam mnóstwo błędów i bardzo stresowalo mnie macierzyństwo i dążenie do ideału. Teraz urodziłam bliźniaczki w wieku 36 i ostatnio kolejne dziecko mając 38. Powiem tak macierzyństwo teraz jest o wiele lepsze, spokojniejsze A doświadczenia życiowe bardzo pomagaja. Jeśli chodzi o siły fizyczne to padam na pysk. Ale mam 3 dzieci poniżej 3 lat w tym półroczne niemowle które aktualnie jest chore... mimo wszystko decyzja o dzieciach to najlepsza jaka podjęłam. Człowiek mając te ok 40lat inaczej patrzy na małe dziecko i nieziemsko cieszą takie małe łapki oplecione wokół szyji. Myślisz o dziecku działaj będzie fajnie... powodzenia.Dziewczyny napiszcie mi jak to jest być teraz znowu mama 40 plus jaka widzicie różnice miedzy tym co było kiedyś jak miałyśmy mniej lat a tym teraz? Matko ja mam jakieś obawy [emoji20]ze nie dam rady ze za 10 lat będę miała 50 lat moj maz tez zaczął je mieć u mnie to jeszcze instynkt działa a u niego zaczęło włączać się żądza życia bo dzieci już duże ... i teraz kiedy zdecydowałam się na ten zastrzyk jest strach i nie pewność.
zadowolonaM
Kurczę byłam u lekarza chyba mi nie pękają już pecherzyki czuje ze jednak już koniec
Lekarz nie był pewny czy on pękł był mniejszy ale chyba tego płynu nie widział ... jaki bezsens on nie daje za przegrana ale to już chyba mnie meczy, to jak robienie czegoś na sile wbrew naturze.
Lekarz nie był pewny czy on pękł był mniejszy ale chyba tego płynu nie widział ... jaki bezsens on nie daje za przegrana ale to już chyba mnie meczy, to jak robienie czegoś na sile wbrew naturze.
Luna 33344
Czasami naturze trzeba pomoc..Wiele bardzo mlodych dziewczyn ma problem z nie pekajacymi pecherzykami i bez pomocy tez by mialy problem by zajsc.Kurczę byłam u lekarza chyba mi nie pękają już pecherzyki czuje ze jednak już koniec
reklama
@Magdamama wiesz ile ja znam ciaz z takich niepekajacych pecherzykow i brak owu na monitoringu
Pawelek sie dzisiaj wlasnie urodzil z takiego cyklu bezowulacyjnego
Anett79 trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo ok
Pawelek sie dzisiaj wlasnie urodzil z takiego cyklu bezowulacyjnego
Anett79 trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo ok
Ostatnia edycja:
Podziel się: