reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
Zoja dużo ,dużo sił dla Was i zdrowia

reklama
Hej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
o jejku jaki slodziaczek :) cudowny
bardzo wam gratuluje :) zycze zdrowia :) Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej :)
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P

Cudny[emoji173]️[emoji173]️gratuluje dużo zdrówka dla maluszka [emoji173]️[emoji173]️wszystko będzie dobrze [emoji4]

o jejku jaki slodziaczek :) cudowny
bardzo wam gratuluje :) zycze zdrowia :) Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej :)
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P
Tak kochana, aż mi się serce kroi, że taki mały A tyle musi wycierpieć

Wierze ci kochana nas matki nic chyba tak nie boli jak cierpienie naszych dzieci ale najważniejsze ze nóżki się wyleczą i będzie wszystko dobrze [emoji173]️
Jak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmienił

Załączniki

• 20191101_131949.jpg
    20191101_131949.jpg
    929,8 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Jak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmienił
Wszystkiego najlepszego, gratuluję
Slodki maluszek!

Do góry