reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Hej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
Zoja dużo ,dużo sił dla Was i zdrowia

reklama
Hej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
o jejku jaki slodziaczek :) cudowny
bardzo wam gratuluje :) zycze zdrowia :) Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej :)
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P

Cudny[emoji173]️[emoji173]️gratuluje dużo zdrówka dla maluszka [emoji173]️[emoji173]️wszystko będzie dobrze [emoji4]

o jejku jaki slodziaczek :) cudowny
bardzo wam gratuluje :) zycze zdrowia :) Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej :)
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P
Tak kochana, aż mi się serce kroi, że taki mały A tyle musi wycierpieć

Wierze ci kochana nas matki nic chyba tak nie boli jak cierpienie naszych dzieci ale najważniejsze ze nóżki się wyleczą i będzie wszystko dobrze [emoji173]️
Jak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmienił

Załączniki

• 20191101_131949.jpg
    20191101_131949.jpg
    929,8 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Jak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmienił
Wszystkiego najlepszego, gratuluję
Slodki maluszek!

Do góry