Zoja dużo ,dużo sił dla Was i zdrowiaHej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
reklama
o jejku jaki slodziaczek cudownyHej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
bardzo wam gratuluje zycze zdrowia Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P
zadowolonaM
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Urodziłam,ale bardzo się namęczyłam. Chyba,że to po prostu starość. Miałam już wszystkiego dość, ale mój partner mnie bardzo wspierał i położną trafiłam super. Oluś ważył 3kg, 50 cm i 10/10 Apgar. Ale czeka nas długa rehabilitacja, Oluś będzie miał gips ze względu na stópki. Jestem trochę przybita,ale on mi daje siłę, że trzeba walczyć. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, ze względu na poziom bilirubiny. Może jutro wyjdziemy ,a w czwartek już jedziemy na założenie gipsu. .Pozdrawiam Was kochane,mogę być teraz mało aktywna,bo Oluś dla mnie w tym momencie nr 1.
Cudny[emoji173]️[emoji173]️gratuluje dużo zdrówka dla maluszka [emoji173]️[emoji173]️wszystko będzie dobrze [emoji4]
Tak kochana, aż mi się serce kroi, że taki mały A tyle musi wycierpiećo jejku jaki slodziaczek cudowny
bardzo wam gratuluje zycze zdrowia Olusiowi szybciutko mam nadzieje ze nozki sie naprawia (czyzby stopki szpotawe ? )
oby do domu w domu najlepiej
ja tez wspominam moj pierwszy porod byl cudowny a kazdy kolejny tylko gorszy ;P
zadowolonaM
Tak kochana, aż mi się serce kroi, że taki mały A tyle musi wycierpieć
Wierze ci kochana nas matki nic chyba tak nie boli jak cierpienie naszych dzieci ale najważniejsze ze nóżki się wyleczą i będzie wszystko dobrze [emoji173]️
Chrząszczyk 1
Zdrówka dla maluszka i mamuśki[emoji7][emoji8]niech rośnie i zdrowo się rozwija. Śliczna kruszynka[emoji4]
Jak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmieniłWierze ci kochana nas matki nic chyba tak nie boli jak cierpienie naszych dzieci ale najważniejsze ze nóżki się wyleczą i będzie wszystko dobrze [emoji173]️
Załączniki
reklama
Eda Helena
Wszystkiego najlepszego, gratulujęJak zobaczyliśmy ile dzieci było ze stópkami to masakra.Nie myślałam, że aż tyle dzieci ma taką przypadłość. Rodzice sami do nas podchodzili, zapoznać się i poradzić, wesprzeć. W piątek znowu na zmianę gipsu. Cieszę się teraz,że urodziłam wcześniej, bo Oluś w tym momencie będzie do przodu z jednym gipsem.Ma już prawie tydzień zobaczcie jak się zmienił
Slodki maluszek!
Podziel się: