Powodzenia!!! Będziemy czekać na wieści!Nie naturalnie będę rodzić, młody już jest w kanale rodnym. Obym jeszcze jutro wytrzymała.
reklama
Luna 33344
Fanka BB :)
Dziewczyny w sobote robilam bete i bylo 27 a w poniedzialek 30 a dzis juz sobota .Jak dlugo spada tak niska beta?
Trzymam mocno kciukiNie naturalnie będę rodzić, młody już jest w kanale rodnym. Obym jeszcze jutro wytrzymała.
Oo właśnie takbrumba niedawno pisala ze tylko zastrzyki bo na wlew bylo za pozno bo juz w ciazy byla zlecil jej to zdalnie immunolog jak jej gin sie z nim kontaktowal
Przykro mi, że mama odsuwa się zamiast Cię wspierać.Hej dziewczyny! Umówiłam się dziś na USG genetyczne do poradni na NFZ. Niestety Nifty odpada że względów finansowych. Będę musiała zaufać lekarzowi i temu co dojrzy na USG. 12 listopada idę.
Ps. W niedzielę powiedzieliśmy moim rodzicom o ciąży. Żadnej specjalnej reakcji... Teraz po paru dniach mogę jedynie powiedzieć że nasze relacje ostygły już nie gada się z mamusią tak fajnie jak wcześniej. Trudno. Moje życie, nie jej.
Miłego weekendu!
Ja nie robiłam nawet testu Pappa tylko zwykłe usg. Nie mówiąc o jakimś dodatkowym płatnym więc spokojnie.
Przytulam Kochana- taki smutek bije z Twojego postu..nie poddawaj się.Ja to tak czytam te Wasze posty i płacze....ja nie mam lekarza do którego moge poprostu czy pojsc czy sie poradzic...niestety w Uk nie ma takich praktyk...lekarza widzi sie dopiero w chwili porodu...nooo chyba ze cos powaznego sie z kobieta dzieje....krew mnie zalewa bo nie mam zadnej pomocy...nawet po poronieniu nie mam sie do kogo zwrócic z pomoca....dzisiaj mnie naszedł taki ból i pustka ze nie umiem sobie z tym poradzic... chwilami mam takie odczucia ze chyba juz czas skonczyc te starania bo za chwile beda 3 lata i nic a z drugiej strony jak tak Was czytam to mam jednak jakąs nadzieje....
Ja też powinnam mieć jakis progesteron- poszukam.
Spoko dam sobie radę. Całe życie funkcjonuję bez jej zbytniego zainteresowania i bez jej żadnej pomocy. I tak przyjęła to znośnie. Myślałam, że drzwi mi pokaże. Tak to ludzik. Nadal ze mną rozmawiaPrzykro mi, że mama odsuwa się zamiast Cię wspierać.
Ja nie robiłam nawet testu Pappa tylko zwykłe usg. Nie mówiąc o jakimś dodatkowym płatnym więc spokojnie.
martusia1977
Aktywna w BB
Zaczynam odliczanie jako staraczki ,na razie mam za sobą pierwsze niepowodzenie, właśnie nadeszła @. W pierwszym cyklu pomimo usilnych starań efektu w postaci dwóch kresek brak.
reklama
Podziel się: