reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej dziewczyny! Umówiłam się dziś na USG genetyczne do poradni na NFZ. Niestety Nifty odpada że względów finansowych. Będę musiała zaufać lekarzowi i temu co dojrzy na USG. 12 listopada idę.

Ps. W niedzielę powiedzieliśmy moim rodzicom o ciąży. Żadnej specjalnej reakcji... Teraz po paru dniach mogę jedynie powiedzieć że nasze relacje ostygły już nie gada się z mamusią tak fajnie jak wcześniej. Trudno. Moje życie, nie jej.

Miłego weekendu!

reklama
Kochana my ci pomożemy
Masz jeszcze clo? Ja chyba mam 5 tabletek mam tez luteinę co prawda dopochwowe ale mogę ci to wszystko wysłać skoro zaszłaś w ciąże to wiesz ze możesz i może faktycznie od tego 15dc będziesz brać tem progesteron. Jeśli pragniesz dzieciątko to się nie poddawaj kup sobie dodatkowo te suplementy ponoć ten infolik jest bardzo dobry, Czasem faktycznie wydaje mi się ze głowa nam coś blokuje. Jak coś to pisz ja pomogę ci na tyle na ile będę mogła [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Też mam luteinę dopochwową chyba trzy listki. Mogę dać

Do góry