Luna 33344
Fanka BB :)
Brumba a mialas wlew domaciczny czy tylko zastrzyki.Pisalas ze chodzilas do Sachy jakie badnia jeszcze kazal ci zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak Was czytam to każda z Was ma więcej dzieci niż jedno?
Tylko ja mam jedno tu? Tz niepłodność wtórna.
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które urodziły teraz i wkrótce rodzą.
brumba niedawno pisala ze tylko zastrzyki bo na wlew bylo za pozno bo juz w ciazy byla zlecil jej to zdalnie immunolog jak jej gin sie z nim kontaktowalBrumba a mialas wlew domaciczny czy tylko zastrzyki.Pisalas ze chodzilas do Sachy jakie badnia jeszcze kazal ci zrobic
Dzieki.I jak tam staranka Baby.?brumba niedawno pisala ze tylko zastrzyki bo na wlew bylo za pozno bo juz w ciazy byla zlecil jej to zdalnie immunolog jak jej gin sie z nim kontaktowal
za tydzien dopiero na razie @ mi sie konczyDzieki.I jak tam staranka Baby.?
za tydzien dopiero na razie @ mi sie konczy
Fajnie wam ja nie wiem kiedy dostane narazie kreska na tescie wogole nie blednie i wkurza mnie to.Mi tez się kończy [emoji16]
Nie naturalnie będę rodzić, młody już jest w kanale rodnym. Obym jeszcze jutro wytrzymała.Ty ,a ja myślałam że masz mieć cesarke?
Też mam luteinę dopochwową chyba trzy listki. Mogę daćKochana my ci pomożemy
Masz jeszcze clo? Ja chyba mam 5 tabletek mam tez luteinę co prawda dopochwowe ale mogę ci to wszystko wysłać skoro zaszłaś w ciąże to wiesz ze możesz i może faktycznie od tego 15dc będziesz brać tem progesteron. Jeśli pragniesz dzieciątko to się nie poddawaj kup sobie dodatkowo te suplementy ponoć ten infolik jest bardzo dobry, Czasem faktycznie wydaje mi się ze głowa nam coś blokuje. Jak coś to pisz ja pomogę ci na tyle na ile będę mogła [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️