ja tez mam 41 daje sobie czas do styczniakurde a ja mam 41 i sie martwie ze to do konca roku i juz nie bedzie sensu walczyc a tu 45lat podziwiam
reklama
zadowolonaM
Fanka BB :)
Jeśli pragniesz Walcz nie patrz na wiekkurde a ja mam 41 i sie martwie ze to do konca roku i juz nie bedzie sensu walczyc a tu 45lat podziwiam
zadowolonaM
Wiecie co dziewczyny ??? Każda z nas widzę dała sobie podobny termin zajścia i wiecie co myśle ze ciąża nas miło zaskoczy tak jakoś czuje... ten rok jest ciężki bynajmniej dla mnie i nie ukrywam ze czekam aż dobiegnie ku końcowi do tego czekam aż noga moja dojdzie do sprawności tak na 100% co mnie cieszy to ze opuchlizna się zmniejsza jednak staw skokowy jest jeszcze sztywny obym to rozruszała.
Będzie dobrze mówię wam
Będzie dobrze mówię wam
mam nadzieje ze masz racjeWiecie co dziewczyny ??? Każda z nas widzę dała sobie podobny termin zajścia i wiecie co myśle ze ciąża nas miło zaskoczy tak jakoś czuje... ten rok jest ciężki bynajmniej dla mnie i nie ukrywam ze czekam aż dobiegnie ku końcowi do tego czekam aż noga moja dojdzie do sprawności tak na 100% co mnie cieszy to ze opuchlizna się zmniejsza jednak staw skokowy jest jeszcze sztywny obym to rozruszała.
Będzie dobrze mówię wam
ten rok to byl hardcore ale tak naprawde wszystko zaczelo sie w polowie zeszlego roku serio czegokolwiek sie nie tknelam to mi nie wychodzilo mam nadzieje ze nastepny bedzie duuzo lepszy
Kasiulek 77
Moje najstarsze bliźniaczki też już wyfrunęły rok temu z gniazdkaSuper wieści dziewczyny. Szczęśliwych rozwiązań. Widzę, że jest nas troszkę, które mają po czworo dzieci. U nas tez czwórka. Córka juz w zasadzie od poltora roku nie mieszka z nami wiec niczym rodzynek sama jestem z moimi facetami.
zadowolonaM
Chyba od 24dc wychodzi wiarygodny wynik poczekaj pare dni.dziewczyny mam 22dzien cyklu jak jutro zrobie bette wyjdzie juz coś ?Obecnie jestem na duphastonie okres mam miec 10pazdziernika
Lecz 25dc wychodzi w poniedziałek tj 07.10 a ja jestem na duphastonie bo mam bardzo niski progesteron i nie moge go przerwać bo jeśli bedzie ciaża to poronie ...Chyba od 24dc wychodzi wiarygodny wynik poczekaj pare dni.
Natomiast okres mam mieć 10.10 wiec jakbym robiła w poniedzialek bym musiala wciaz brac duphaston nie zaszkodzi mi brac go tak dlugo i jak potem mi on wstrzymie okres?
zadowolonaM
Lecz 25dc wychodzi w poniedziałek tj 07.10 a ja jestem na duphastonie bo mam bardzo niski progesteron i nie moge go przerwać bo jeśli bedzie ciaża to poronie ...
Natomiast okres mam mieć 10.10 wiec jakbym robiła w poniedzialek bym musiala wciaz brac duphaston nie zaszkodzi mi brac go tak dlugo i jak potem mi on wstrzymie okres?
Nie duphaston to progesteron nie zaszkodzi w niczym i okresu nie wstrzyma jak okres będzie miał być to będzie ... przerabiałam to.Lecz 25dc wychodzi w poniedziałek tj 07.10 a ja jestem na duphastonie bo mam bardzo niski progesteron i nie moge go przerwać bo jeśli bedzie ciaża to poronie ...
reklama
Nie duphaston to progesteron nie zaszkodzi w niczym i okresu nie wstrzyma jak okres będzie miał być to będzie ... przerabiałam to.
U mnie beta
<0.100 mIU/ml
Wiec prawdopodobnie ciąży brak .. no coż szkoda .Wiec duphaston przerwać i czekac rozumiem na okres czy dla pewnosci walnac test sikany>?Najdziwniejsze bo zwykle przed okresem mialam plamienia a teraz nic czysto a za 3dni ma byc okres
Podziel się: