reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

ja sie staram o czwarte staram. Staram sie i staram ale nie wychodzi :(
Tez bym chciała 4 ale cóż skoro nie wychodzi to cieszę się ze jest ta 3 :) zobaczysz ze w końcu się uda ❤️Co ma być to będzie i tak już w życiu jest,kochana najważniejsze ze mamy dzieci... chociaż czasem przychodzi taka tęsknota taki brak tego bobasa :) damy radę kochana ❤️❤️❤️

reklama
Doskonale Was rozumiem. Ja o czwarte też stoczyłam walkę. Wcześniej 2 razy się nie udało. Ale za 3 razem było ok i młody ma teraz 4 lata. Do głowy by mi nie przyszło , że będzie jeszcze piąte i to w wieku 46 lat. Tak więc życie potrafi zaskoczyć i to bardzo ...

Doskonale Was rozumiem. Ja o czwarte też stoczyłam walkę. Wcześniej 2 razy się nie udało. Ale za 3 razem było ok i młody ma teraz 4 lata. Do głowy by mi nie przyszło , że będzie jeszcze piąte i to w wieku 46 lat. Tak więc życie potrafi zaskoczyć i to bardzo ...
I to jest piękne ❤️❤️❤️Ja wierze ze jeszcze los ześle nam maluszka :)

no jasne ze ciesze sie z mojej trojeczki zwlaszcza najmlodsza to taka iskierka wnosi pelno radosci takiej bezinteresownej :) tak sie ciesze ze ja mamy :)
ale 5 nieudanych ciaz w ciazgu roku ryje glowe :(
Wierze ci ze to musi być najgorsze ja po tej jednej czasem jeszcze łapie dola i wiesz czasem sobie pomyśle a może pomyślałam po co mi to było? Wiesz ze mogłam nie próbować i by tego nie było, dlatego teraz mam chyba mniejsze ciśnienie albo wogole nie mam nie wiem co czuje :)
A ile najmłodsza Coreczka ma lat? Wiesz co ty chyba z trojmiasta jesteś? Słyszałam ze dr Śliwiński jest bardzo dobrym lekarzem on jest endokrynolog ginekolog i pomógł bardzo dużo innym kobietom może się umów do niego???
Moja najmłodsza ma 10 lat w marcu skończy 11 tak szybko rośnie a mi brakuje tego pieszczenia haha

najmlodsza ma 4 latka :) slodziak kochany po maksie ;) czasami sie zastanawiam czy to kolejne jest potrzebne bo zabiore czas ktory moge jej i starszakom dac ...
tak slyszlaam o sliwinskim ale do niego trudno sie dostac
w pazdzierniku w invimedzie jestem umowiona i mam nadzieje ze podadza mi intralipid na moje za wysokie komorki nk (o ile nie powiedza ze to za wczesnie po ostatnim poroenieniu) i od listopada sprobujemy ostatni raz na pelnym zestawie lekow zobaczymy czy to cos da :( jak nie uda sie to rzucam wszystko w cholere i tyle :(

najmlodsza ma 4 latka :) slodziak kochany po maksie ;) czasami sie zastanawiam czy to kolejne jest potrzebne bo zabiore czas ktory moge jej i starszakom dac ...
tak slyszlaam o sliwinskim ale do niego trudno sie dostac
w pazdzierniku w invimedzie jestem umowiona i mam nadzieje ze podadza mi intralipid na moje za wysokie komorki nk (o ile nie powiedza ze to za wczesnie po ostatnim poroenieniu) i od listopada sprobujemy ostatni raz na pelnym zestawie lekow zobaczymy czy to cos da :( jak nie uda sie to rzucam wszystko w cholere i tyle :(
Kochanie ja mam na 18 w Gemet w Gdyni wizytę ale mogę ci dać ten termin bo ja jednak nie pojadę do niego. 4 latka to taki słodziak kochany malutki cudownia❤️❤️

Kochanie ja mam na 18 w Gemet w Gdyni wizytę ale mogę ci dać ten termin bo ja jednak nie pojadę do niego. 4 latka to taki słodziak kochany malutki cudownia❤❤
ja mam nadzieje ze 17 bede juz po intralipidzie w invimedzie ;)
nie wiem czy chce jeszcze grzebac i szukac dalej :( jesli nie uda sie na zelaznym zestawie i intralipidzie to ja sie poddaje :( moze wlasnie tak ma byc ze mam swojego slodziaka i starszaki i mam sie nimi zajac a nie na nowo bawic w pieluszki ..

reklama
Do góry