Fakt. Ja próbuję przygotować dom na przyjęcie Maluszka, a rodzinę na tydzień samowolki czas tak szybko leci że dopiero dzisiaj udało mi się spakować torbę do szpitala. Jutro ostatnia wizyta przed...trzymajcie kciuki obyśmy dotrwały do terminu, bo skurcze budzą mnie każdej nocy...
reklama
Wszystkiego naj! Spełnienia marzeń i Szczęścia, szczęścia, szczęścia!!! Gówniaro ! Dużo bym dała żeby obchodzić 40 urodziny...Jesteśmy tylko fakt brak czasu ja dostałam @ o czasie tylko wieczorem heh jutro idę do lekarza sam mi napisał ze znalazł złoty środek haha wiecie co ja już nauczyłam się podchodzić na luzie nawet miałam myśli czy serio tego chce? Może już za późno no ale co mi szkodzi ?? Nic pójdę zobaczę co mi powie, sprawdzę wynik cytologi i zapytam o co chodziło w tum cyklu z tymi plamieniami. Wczoraj stuknęła mi 40 dzieci rano puściły mi piosenkę 40 lat minęło aż się wzruszyłam haha
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Powodzenia i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.Fakt. Ja próbuję przygotować dom na przyjęcie Maluszka, a rodzinę na tydzień samowolki czas tak szybko leci że dopiero dzisiaj udało mi się spakować torbę do szpitala. Jutro ostatnia wizyta przed...trzymajcie kciuki obyśmy dotrwały do terminu, bo skurcze budzą mnie każdej nocy...
Aga@
Zaangażowana w BB
40 lat - kiedy to było?
Magdamama wszystkiego najlepszego !!!
Ja na szybko wpadam po wizycie. U mnie 34+5 i młody waży ok 2800g. Uraczył nas pięknym uśmiechem i ciągle zastanawiamy się skąd ma tyle włosków. Bo jego bracia byli bez włosków, zaś siostra miała czuprynę. Czyżby podobny do niej?
Zobaczę Go już 24.10 to się okaże , haha
10 i 17 mam stawić się w szpitalu na ktg, a 24 cięcie.
Oj będzie się działo !
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za same dobre wieści
Ja na szybko wpadam po wizycie. U mnie 34+5 i młody waży ok 2800g. Uraczył nas pięknym uśmiechem i ciągle zastanawiamy się skąd ma tyle włosków. Bo jego bracia byli bez włosków, zaś siostra miała czuprynę. Czyżby podobny do niej?
Oj będzie się działo !
Kasiulek 77
Trzymam kciuki zeby wszystko poszło sprawnie ,to masz 2 synów i core plus teraz synek trzeci ? U mnie 4 dziewczyny cięcie miałam 18 czerwca40 lat - kiedy to było?
Oj będzie się działo !
Chrząszczyk 1
Super wieści dziewczyny. Szczęśliwych rozwiązań. Widzę, że jest nas troszkę, które mają po czworo dzieci. U nas tez czwórka. Córka juz w zasadzie od poltora roku nie mieszka z nami wiec niczym rodzynek sama jestem z moimi facetami.40 lat - kiedy to było?
Oj będzie się działo !
Aga@
Zaangażowana w BB
U nas podobnie. Tzn córka jedną nogą nie mieszka, bo studiuje w innym mieście. Jest na ostatnim roku medycyny. Choć kto wie, czy na staż nie wróci do domu. Na razie ja też sama z chłopakami. Tylko u mnie trzech w domu, a 4 w drodze. Zatem u nas piątka. Choć właściwie 3+2. Trójka dorosłych i 2 maluchów.Super wieści dziewczyny. Szczęśliwych rozwiązań. Widzę, że jest nas troszkę, które mają po czworo dzieci. U nas tez czwórka. Córka juz w zasadzie od poltora roku nie mieszka z nami wiec niczym rodzynek sama jestem z moimi facetami.
Chrząszczyk 1
Nie przejmuj się zresztą trojeczka tez pięknie. Zawsze to i święta weselsze, pełne dzieci.
ja sie staram o czwarte staram. Staram sie i staram ale nie wychodzi
reklama
zadowolonaM
Dokładnie ja tez mam 3 i cieszę się ze ich mamNie przejmuj się zresztą trojeczka tez pięknie. Zawsze to i święta weselsze, pełne dzieci.
Podziel się: