A ja chora mam gorączkę i anginę. Czy mogę próbować?A co ma wyjść? Fasolka jak nic
reklama
Antybiotyk ,masakra.A ja chora mam gorączkę i anginę. Czy mogę próbować?
Ja tam bym przeczekalaAntybiotyk ,masakra.
GratulacjeMaklena ja mam 40 lat, 8- letnią córę, i aniołka a dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ludźmi się nie przejmuj, zawsze będą gadać.
Dziękuję dzisiaj wizyta u lekarza że względu na wcześniejsze trudności, ale mam nadzieję że wszystko jest w porządkuGratulacje
annauelle
Fanka BB :)
Kochana gratulacje !!!Maklena ja mam 40 lat, 8- letnią córę, i aniołka a dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ludźmi się nie przejmuj, zawsze będą gadać.
To już prawie połowa jak córki to przyjęły?Gratulacje..ja mam też 40..dwie córki 17sto letnie i aktualnie 19 tydzień..Polecam. dzieci to szczęście
5th_avenue
Fanka BB :)
Maklena ja mam 40 lat, 8- letnią córę, i aniołka a dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ludźmi się nie przejmuj, zawsze będą gadać.
Gratulacje [emoji4] spokojnej i nudnej ciąży!
Ja tez 40 a w domu córcia 10 lat. My właściwie blisko finału bo to już 33 tydzień biegnie. Różnica wieku między dziećmi ma swoje niezaprzeczalne plusy, które doceniam codziennie [emoji6]
Powodzonka!
reklama
moliwa miło, że tak się młode przejęły, będziesz miała dużą pomoc przy maluszku
5th_avenue trzymaj się, już niedługo... ja za to muszę sobie wszystko poukładać od nowa życie do góry nogami
5th_avenue trzymaj się, już niedługo... ja za to muszę sobie wszystko poukładać od nowa życie do góry nogami
Podziel się: