reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć dziewczynki ,tak w porządku , dzwonila babka jest wynik fisha ,mam sobie odebrać kiedy chce i nie u lekarza ,czyli że jest dobry ,jejku tak się cieszę aż się poplakalam że szczęścia kilka razy ,jutro pojadę odebrać :)
gratuluję z całego serca!!! I zazdroszczę dajesz mi nadzieje bo chyba 77 w Twoim nicku to rocznik...ja tez 77

reklama
gratuluję z całego serca!!! I zazdroszczę dajesz mi nadzieje bo chyba 77 w Twoim nicku to rocznik...ja tez 77
Tak to mój rocznik ,także z całego serca trzymam kciuki za was dziewczyny ,pamiętacie nasza Bożenke ? Urodziła w wieku 48 lat i powiedziała że to jeszcze nie koniec :)wiec głowa do góry ,cycki do przodu i do roboty ,jakże przyjemnej ;)

Czy jest jakaś szansa zeby poprawić jakość jajeczek? Zdrowo sie odżywiam, nie pije, nie palę, biorę inofem i koenzym q10...Czy mogę zrobic cos jeszcze? Mój lekarz w novum chyba traktuje mnie jak wariatkę...nie zalecił żadnych suplementów, był bardzo zdziwiony ze chce kolejne dziecko :(
Nie rozumiem tez jak to mozliwe ze ivf sie nie udało - bardzo duzo jajeczek, ale po zaplodnieniu żaden zarodek nie dotrwal do 5 doby :( - a miesiąc później zaszłam naturalnie...
Moje fsh 12 grudnia 22.7 dzis 7.2 :) Q10 vitamina D3 ovarin, prenatal uno i taki spadek :)

Hejka witam nowe forumowiczki :)
Niutka poczytaj w necie na temat tych testów...my tez go robilismy jakies poltorej roku temu i wyszlo podobnie i moj maz sie zalamał...pozniej dostał skierowanie na badanie do labolatorium i okazało sie ze wcale nie jest tak zle....Jak dziewczyny pisza to tylko test domowy...badajcie sie w labolatorium bo domowe testy to tylko stresu niepotrzebnego przysporzą....
Ja od czasu owulacji mam codziennie kłucie w jajnikach...tez nie wiem co sie dzieje,ale ja to juz miałam tyle objawów ze ksiazke by czlowiek napisał....W sobote powinna przyjsc @,ale testowac nie bede bo i z tym u mnie roznie heh...
Dzięki. No chcemy w tygodniu jak zdążymy a jak nie to zaraz po powrocie z ferii :) wlałaś we mnie optymizm.

Tak to mój rocznik ,także z całego serca trzymam kciuki za was dziewczyny ,pamiętacie nasza Bożenke ? Urodziła w wieku 48 lat i powiedziała że to jeszcze nie koniec :)wiec głowa do góry ,cycki do przodu i do roboty ,jakże przyjemnej ;)
czy pamiętasz moze czy Bożenka zaszła naturalnie czy ivf i czy swoje komórki czy dawczyni? Przepraszam jestem nowa...

reklama
Do góry