gratuluję z całego serca!!! I zazdroszczę dajesz mi nadzieje bo chyba 77 w Twoim nicku to rocznik...ja tez 77Cześć dziewczynki ,tak w porządku , dzwonila babka jest wynik fisha ,mam sobie odebrać kiedy chce i nie u lekarza ,czyli że jest dobry ,jejku tak się cieszę aż się poplakalam że szczęścia kilka razy ,jutro pojadę odebrać
reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Tak to mój rocznik ,także z całego serca trzymam kciuki za was dziewczyny ,pamiętacie nasza Bożenke ? Urodziła w wieku 48 lat i powiedziała że to jeszcze nie koniec wiec głowa do góry ,cycki do przodu i do roboty ,jakże przyjemnejgratuluję z całego serca!!! I zazdroszczę dajesz mi nadzieje bo chyba 77 w Twoim nicku to rocznik...ja tez 77
Wlasnie Bozena ciekawe co u niej?Tak to mój rocznik ,także z całego serca trzymam kciuki za was dziewczyny ,pamiętacie nasza Bożenke ? Urodziła w wieku 48 lat i powiedziała że to jeszcze nie koniec wiec głowa do góry ,cycki do przodu i do roboty ,jakże przyjemnej
Dobre wiesci Kasiulek super tak trzymac
Niutka43
Moje fsh 12 grudnia 22.7 dzis 7.2 Q10 vitamina D3 ovarin, prenatal uno i taki spadekCzy jest jakaś szansa zeby poprawić jakość jajeczek? Zdrowo sie odżywiam, nie pije, nie palę, biorę inofem i koenzym q10...Czy mogę zrobic cos jeszcze? Mój lekarz w novum chyba traktuje mnie jak wariatkę...nie zalecił żadnych suplementów, był bardzo zdziwiony ze chce kolejne dziecko
Nie rozumiem tez jak to mozliwe ze ivf sie nie udało - bardzo duzo jajeczek, ale po zaplodnieniu żaden zarodek nie dotrwal do 5 doby - a miesiąc później zaszłam naturalnie...
Niutka43
Dzięki. No chcemy w tygodniu jak zdążymy a jak nie to zaraz po powrocie z ferii wlałaś we mnie optymizm.Hejka witam nowe forumowiczki
Niutka poczytaj w necie na temat tych testów...my tez go robilismy jakies poltorej roku temu i wyszlo podobnie i moj maz sie zalamał...pozniej dostał skierowanie na badanie do labolatorium i okazało sie ze wcale nie jest tak zle....Jak dziewczyny pisza to tylko test domowy...badajcie sie w labolatorium bo domowe testy to tylko stresu niepotrzebnego przysporzą....
Ja od czasu owulacji mam codziennie kłucie w jajnikach...tez nie wiem co sie dzieje,ale ja to juz miałam tyle objawów ze ksiazke by czlowiek napisał....W sobote powinna przyjsc @,ale testowac nie bede bo i z tym u mnie roznie heh...
Niutka43
Cudnie [emoji3590][emoji3590] [emoji182] jak super !!!Cześć dziewczynki ,tak w porządku , dzwonila babka jest wynik fisha ,mam sobie odebrać kiedy chce i nie u lekarza ,czyli że jest dobry ,jejku tak się cieszę aż się poplakalam że szczęścia kilka razy ,jutro pojadę odebrać
5th_avenue
Cześć dziewczynki ,tak w porządku , dzwonila babka jest wynik fisha ,mam sobie odebrać kiedy chce i nie u lekarza ,czyli że jest dobry ,jejku tak się cieszę aż się poplakalam że szczęścia kilka razy ,jutro pojadę odebrać
Super [emoji4] nie mogło być inaczej [emoji3590]
Była jeszcze kasiunia76 urodzila przedemna dziewczyny zapracowane przy dzieciaczkachWlasnie Bozena ciekawe co u niej?
Dobre wiesci Kasiulek super tak trzymac
czy pamiętasz moze czy Bożenka zaszła naturalnie czy ivf i czy swoje komórki czy dawczyni? Przepraszam jestem nowa...Tak to mój rocznik ,także z całego serca trzymam kciuki za was dziewczyny ,pamiętacie nasza Bożenke ? Urodziła w wieku 48 lat i powiedziała że to jeszcze nie koniec wiec głowa do góry ,cycki do przodu i do roboty ,jakże przyjemnej
reklama
Naturalnie zaszlaczy pamiętasz moze czy Bożenka zaszła naturalnie czy ivf i czy swoje komórki czy dawczyni? Przepraszam jestem nowa...
Podziel się: