kasiunia76
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe staraczki i świeżo zafasolkowane . Trzymam za Was kciuki. Super ze powiększa sie nasze grono . tegoroczne mamusie co u Was słychać ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdamama na pewno bedzie dobrze. Staraj sie myśleć pozytywnie to ważne w tym okresie. Jesli boisz sie wysiłku , te wszystkie plamienia moze idź na zwolnienie. Trochę odpoczynku tez pomoże. Ps. Chyba jestesmy z tych samych okolic . Gdzie chcesz rodzic ?Kurcze musi być dobrze
Cichutko mowie: bedzie dobrze sciskamAch tak bardzo boje się pochwalić wyszly owocnie jestem w 8tc ,tylko ten paniczny strach paralizuje ...jak dotąd wszystko jest w porządku ,dziś byłam na wizycie ,zresztą biegam co tydzień i mam kartę ciąży ,dołożyła mi w tej ciąży heparynę , duphaston 3x1 ,acard ,folian i prenatal uno ,modlę się żeby tym razem się udało pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkie
Oj ty ty i my tu nic nie wiemyAch tak bardzo boje się pochwalić wyszly owocnie jestem w 8tc ,tylko ten paniczny strach paralizuje ...jak dotąd wszystko jest w porządku ,dziś byłam na wizycie ,zresztą biegam co tydzień i mam kartę ciąży ,dołożyła mi w tej ciąży heparynę , duphaston 3x1 ,acard ,folian i prenatal uno ,modlę się żeby tym razem się udało pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkie
Witaj ja tam za bardzo na tych wszystkich wynikach się nie znam ,ale rezerwę trzeba robić w jakiś Tam dniach .Ja ialam 2.6,ale wwłaśnie nie byłam w te określone dni.Cześć dziewczyny. Poczytuję Was już jakiś czas. Mam 43 lata i staramy się o kolejne dziecko. Potrzebuję porady. Robiłam AMH i moja rezerwacja jajnikowa jest bardzo niska 0.43 - tzn. na mój wiek mieszczę się w normie ale na zajście w ciążę powinno być powyżej 1. Czy któraś z Was robiła sobie takie badanie i z tak niską rezerwą drogą naturalną zaszła w ciążę? Tak bym chciała jeszcze raz móc utulić te malutkiej stópki...