reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Maja75, Znadziejami tak trzymam za Was kciukasy. Będą i u Was dwie krechy zobaczycie.:) Wiem jak przykro jest w tym czasie okołookresowym.. kiedy sie czeka se sie udało a tu jedna kreska...
Brumba to super, że się dobrze czujesz :) bo ja w ciąży nie jestem a czuję się fatalnie...
Ja to się chyba do psychiatryka nadaje :-D test ciążowy negatywny a przyszedł wieczór i mnie mdli :cool2: niech już ta @ przyjdzie, bo wykończe się nerwowo :-D

Brumba to super, że się dobrze czujesz :) bo ja w ciąży nie jestem a czuję się fatalnie...
Ja to się chyba do psychiatryka nadaje :-D test ciążowy negatywny a przyszedł wieczór i mnie mdli :cool2: niech już ta @ przyjdzie, bo wykończe się nerwowo :-D

Może test prawdy nie mówi:)
Mam znajomą którą mówi że ona tylko hcg wierzy bo test nigdy w okolicach okresu jej ciąży nie wykrył a ma dwoje dzieci.:biggrin2:

Może test prawdy nie mówi:)
Mam znajomą którą mówi że ona tylko hcg wierzy bo test nigdy w okolicach okresu jej ciąży nie wykrył a ma dwoje dzieci.:biggrin2:
Oby tak było, ale co będzie to będzie nie mam na to wpływu. Fakt jest taki że mnie mdli od 3dni wieczorem, czytalam na necie, że przed @ też tak może być, więc czekam i się wkurzam.

Trzymam kciuki za staraczki, abyście niedługo się doczekały.
W dzień dobry tvn ostatnio było o dojrzałym macierzyństwie i wypowiadały się znane Panie.
A wczoraj w uwadze była aktorka Katarzyna Kwiatkowska lat 44, która rok temu urodziła córkę Jaśminę.
Można? Można.
Także dziewczyny głowa do góry, jest nadzieja, trzymam kciuki.
Jak chcecie mogę Wam tutaj wrzucić modlitwę dla starających się. Co Wy na to?

Jeżeli jesteście na fb warto napisać do "kobieta jest boska" gdzie siostry Miłosierdzia Bożego z Gdańska modlą się o pary starajace się o dzieci, a 8ego każdego maja jest specjalna Msza z tą intencją.

W dzień dobry tvn ostatnio było o dojrzałym macierzyństwie i wypowiadały się znane Panie.
A wczoraj w uwadze była aktorka Katarzyna Kwiatkowska lat 44, która rok temu urodziła córkę Jaśminę.
Można? Można.

Jeżeli jesteście na fb warto napisać do "kobieta jest boska" gdzie siostry Miłosierdzia Bożego z Gdańska modlą się o pary starajace się o dzieci, a 8ego każdego maja jest specjalna Msza z tą intencją.
Hej dzięki za miłe słowa i oczywiście że możesz tutaj zamieścić modlitwę, ja modlę się każdego dnia żeby kiedyś Bóg dał mi kochane dzieciątko.
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn:-*

Dla starających się o dzieci do Matki Boskiej Brzemiennej z Matemblewa.
Cudowna Matemblewska Pani!
Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo!
Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko.
Matko Matemblewska !
Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa.
Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen

Można? Można.

I taką wiadomość z rana aż miło poczytać :) tego się trzymajmy ,miłego dnia dziewczynki :biggrin2:

reklama
Przyszły mi zamówione t-shirty :)
Całkiem fajne jakościowo
11t+6d
received_10215411300545773-1.jpg
received_10215411303705852-1.jpg
received_10215411517071186-1.jpg

Załączniki

• received_10215411300545773-1.jpg
    received_10215411300545773-1.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 991
  • received_10215411303705852-1.jpg