Ale fajne koszulkigdzie zamawiałaś?Przyszły mi zamówione t-shirty
Całkiem fajne jakościowo
11t+6dZobacz załącznik 852019Zobacz załącznik 852020Zobacz załącznik 852021
reklama
majacyr
Fanka BB :)
Link do: KOSZULKI CIĄŻOWE 4MUM NOWE WZORY Koszulka ciążoweAle fajne koszulkigdzie zamawiałaś?
Tutaj nr 7 jest ta biała co zamawiałam a u tego samego sprzedawcy jest dużo innych wzorów.
Mart77
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczynki, super, że wszystkie zdrowo rośniecie i same dobre wiadomości na forum teraz Ja teraz mało tutaj zaglądałam bo strasznie mi trudno było ten cykl odpuścić wiec wolałam trochę odpocząć od forum. Choć jedna wpadka była w czasie owulacji ale w tym wieku raczej na wpadki nie liczę Raczej znowu trzeba się nastawić na maraton tylko mężu ma teraz sezon w pracy, wraca o 20 więc nie wiem czy da radę biedaczysko No nic w maju się zobaczy , na razie mam zamiar skorzystać z majówki i napić się dobrego piwka póki mogę tfu tfu
annauelle
Hej kobietki...ja dzisiaj spac nie mogę...bylam dzisiaj u gina...okazuje się ze zaczal się u mnie okres przed-mezopauzalny......wiec szanse zero....nie macie pojęcia jak to przezylam....szok,szok i szok.....lekarz stwierdził ze za pozno.......
Kurcze.....brak mi słow i czegokolwiek....mam 43 lata...cholipa....dlaczego???????????/!!!!!!!!!!!!
Staraczki trzymam za Was kciukasy bo za siebie już nie mogę.....
Kobietki starajcie się jak idzie....dla mnie za pozno.... serce boli ale....i to trzeba przezyc....szkoda tylko ze przez ponad rok nikt tego faktu ze nie zdiagnozował...
Kurcze.....brak mi słow i czegokolwiek....mam 43 lata...cholipa....dlaczego???????????/!!!!!!!!!!!!
Kobietki starajcie się jak idzie....dla mnie za pozno.... serce boli ale....i to trzeba przezyc....szkoda tylko ze przez ponad rok nikt tego faktu ze nie zdiagnozował...
Annanuelle bedziesz musiala obrac inny kierunek w zyciu .Wiem lepiej komus dawac rady.Ja tez oswajam sie z mysla,ze dla mnie za pozno.PozdrawiamHej kobietki...ja dzisiaj spac nie mogę...bylam dzisiaj u gina...okazuje się ze zaczal się u mnie okres przed-mezopauzalny......wiec szanse zero....nie macie pojęcia jak to przezylam....szok,szok i szok.....lekarz stwierdził ze za pozno.......
Kobietki starajcie się jak idzie....dla mninne za pozno.... serce boli ale....i to trzeba przezyc....szkoda tylko ze przez ponad rok nikt tego faktu ze nie zdiagnozował...
Kasiulek 77
@annauelle @Maja75 dziewczyny ! Zastanawiałam się co napisać annauelle...nie chciałam pisać coś w stylu przykro mi ,po co podsycać negatywna energie ...tak więc szybko poszukałam czy możliwe jest zajście w ciążę w okresie przedmenopauzalnym i oto co wyczytałam : kobiety często brak miesiączki 2-3 mięs błędnie interpretują jako menopauzę w której zajście w ciążę jest nie możliwe ,odstawiają środki antykoncepcyjne i jest wtedy najwięcej zapłodnień ! Żeby stwierdzić menopauzę musi minąć 12 mięs od ostatniej @ ! W okresie przedmenopauzalnym zwłaszcza że występuje @ zajście w ciążę jest możliwe .
Tak więc kochane odpuścić ,pogodzić się z tym co ma być ,cieszyć życiem i kto wie ...wiecie coś jest w tym odpuszczaniu ,zawsze jak na czymś bardzo zależy to nie wychodzi ,jest jakieś ciśnienie ,blokada ,ciężko się odpuszcza , głównie wtedy jak już straci się nadzieję i pogodzimy się z brakiem ...wtedy jakoś magicznie wszystko się układa ,życzę Wam z całego serca żeby i Wam spełniły się marzenia ,nie traćcie nadziei ale skupcie uwagę na czymś innym ,wyrzućcie testy ,korzystajcie z pogody pełna piersią ,relax
Tak więc kochane odpuścić ,pogodzić się z tym co ma być ,cieszyć życiem i kto wie ...wiecie coś jest w tym odpuszczaniu ,zawsze jak na czymś bardzo zależy to nie wychodzi ,jest jakieś ciśnienie ,blokada ,ciężko się odpuszcza , głównie wtedy jak już straci się nadzieję i pogodzimy się z brakiem ...wtedy jakoś magicznie wszystko się układa ,życzę Wam z całego serca żeby i Wam spełniły się marzenia ,nie traćcie nadziei ale skupcie uwagę na czymś innym ,wyrzućcie testy ,korzystajcie z pogody pełna piersią ,relax
Na jakiej podstawie został stwierdzony ten okres przedmenopauzalny? Jakie badania o tym świadczą? Mojej znajomej wyszedł niski poziom AMH i troche o tym czytałam i znalazłam forum gdzie dziewczyna pisała że ma poziom 0,14 i dwa lata wcześniej urodziła dziecko a teraz jest właśnie w kolejnej ciąży. Dlatego wyniki, stwierdzenia nie przesądzają sprawy. Może taka informacja sprawi że rzeczywiście odpuśćcie, skupicie się na czym innym i wtedy może zadzieje się Wasz mały/wielki cud trzymaj się Kochana.Hej kobietki...ja dzisiaj spac nie mogę...bylam dzisiaj u gina...okazuje się ze zaczal się u mnie okres przed-mezopauzalny......wiec szanse zero....nie macie pojęcia jak to przezylam....szok,szok i szok.....lekarz stwierdził ze za pozno.......
Ostatnia edycja:
annauelle
Na jakiej podstwie stwierdził??? hm...dobre pytanie,bo badaja mi krew ale wyników nie chcą dac ani powiedzieć jakie są...
Jestescie Kochane...
W czerwcu jade do Pl to zglosze się do Kliniki na badania razem z mezem...bo tutaj te konowały tylko straszy potrafią....
Jestescie Kochane...
W czerwcu jade do Pl to zglosze się do Kliniki na badania razem z mezem...bo tutaj te konowały tylko straszy potrafią....
Kasiulek 77
Teoretyzując to każda kobieta od momentu narodzin jest w okresie przedmenopauzalnym ,ehh ci lekarze ...miłego wieczoru kochaneNa jakiej podstwie stwierdził??? hm...dobre pytanie,bo badaja mi krew ale wyników nie chcą dac ani powiedzieć jakie są...
Jestescie Kochane...
reklama
Chloe.Chloe
Mysle, ze to bardzo dobry pomysl. Przebadasz sie i bedziesz wiedziala co i jak. Okres przedmenopauzalny moze byc nawet od 35 rż. Juz kiedys tu pisalam, ze moja przyjaciolka urodzila synka jak miala 39 lat, a dwa lata pozniej (w 41 rz) przeszla menopauze. To chyba zaszla w caze w oresie przedmenopauzalnym? Można? można! Wszystko jest mozliwe.Teoretyzując to każda kobieta od momentu narodzin jest w okresie przedmenopauzalnym ,ehh ci lekarze ...miłego wieczoru kochane
Ostatnia edycja:
Podziel się: