Kasiulek 77
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego mnie już nie kusi tam zaglądaćMiałam już nie wyłazić na inne wątki.
A mnie dziś podkusiło, co tam dziewczyny piszą.
No i temat prenatalnych i co by było gdyby test pappa nie był idealny?!
No i się już wkurzyłam, bo nie lubię gdybybać, bo te testy są w 95% dokładne, bo kocham moje dziecko takie jakie jest.
Musiałam Wam się wygadać
Jak się czujesz kochana?Ja też nigdzie poza naszym forum nie wchodzę. Dobrego dnia wszystkim
Jak najmniej stresów
@Maja75 wiem co czujeszBardzo fajnie kasiulek a ja dostałam@.Miłej nocki
Pomału będziemy na forum najstarsze he@Maja75 wiem co czujesz
Mi się dziś w nocy śniło, że robiłam test i był pozytywny, więc na dzień przed planowaną @ zrobiłam test i zobaczyłam biel vizira teraz czekam aż @ przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczyny :-*
Dziewczyny ,więcej śmiechu ,luzu,słońca ,winka piwka z sokiem zimnego ...mniam i pójdzie ,może na plaży ?mnie wyszło w mies w którym się nie starałam ,bo taki kryzisik mieliśmy ,nawet testu nie chciałam robić,dopiero po kilku dniach spóźniania @Pomału będziemy na forum najstarsze he
Dobrze, dziękuję. mam troche zmiennych nastrojów i obolale piersi. Czekam na pierwsze Usg we środę.Jak się czujesz kochana?
@Maja75 wiem co czujesz
Mi się dziś w nocy śniło, że robiłam test i był pozytywny, więc na dzień przed planowaną @ zrobiłam test i zobaczyłam biel vizira teraz czekam aż @ przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczyny :-*