Trzymaj się Kochana. Może córka miała zły dzień. Zresztą wiesz o tym, że słowa wypowiedziane w gniewie często są nie prawdziwe.Dziękuję wszystkim kochane za ciepłe słowa, to dla mnie bardzo ważne... mam wielkie wsparcie w partnerze, chociaż on dorósł do tej sytuacji, ale jednak boli, że ktoś najbliższy mojemu sercu zadaje tyle cierpienia... ale dziękuję Wam, jestem tu z Wami ciągle, pozdrawiam
reklama
To był taki test prolaktyny z krwi, potem dostałam tabletkę metoklopramidu i znów po godzinie pobrali krew.A co to takiego? Muszę też sobie wygooglowac chyba A tsh przy Hashimoto dlugo Ci spadalo ? Ja mam jutro usg tarczycy mam stracha
Tsh miałam coś trochę ponad 3 w tej pierwszej ciąży. Dostałam letrox 75 i spadło do około 1,6. Potem poronilam i jak wróciłam do pracy to skakało mi do około 2 więc zwiększyli mi letrox do 100. I tak na tej setce już 1,5 roku jest tsh około 1,8. W razie ciąży od razu mam wskoczyć na letrox 125.
A na Usg tarczycy byłam w zeszłym tygodniu. Mam maluteńkie guzki i nic poza tym. Nie bój się. Warto zajrzeć i zobaczyć jak się tarczyca ma
Ostatnia edycja:
Didiii
Zaangażowana w BB
Czesc Dziewczyny troszkę mnie nie było no Ale musze sie Wam pochwalić , bo sama z siebie jestem dumna ze dotrwalam do końca z tą moja lekarka prymitywna oczywiscie caly tydzien dzwonienie i przekladanie ( ..bo nie ma czasu) Wiec odjełam nastepna dawke leku sama jestem na połówce leku
Wczoraj rozmawiajac z lekarzem nia miala czasu-ale to standard
Dzis zadzownila sama - do soboty ostatnie pół tabletki i moge sie starac o dziecię )))
jestem przeszczesliwa ze jakos udalo mi sie przetrwac ten trudno czas i to też dzieki Wam
Buziaki:*
Dzis zadzownila sama - do soboty ostatnie pół tabletki i moge sie starac o dziecię )))
jestem przeszczesliwa ze jakos udalo mi sie przetrwac ten trudno czas i to też dzieki Wam
Nie ma to jak dobre wiadomości .Ja wiem że człowiek jak się uprze to potrafiCzesc Dziewczyny troszkę mnie nie było no Ale musze sie Wam pochwalić , bo sama z siebie jestem dumna ze dotrwalam do końca z tą moja lekarka prymitywna oczywiscie caly tydzien dzwonienie i przekladanie ( ..bo nie ma czasu) Wiec odjełam nastepna dawke leku sama jestem na połówce leku
Cześć dziewczyny, co tam u Was? Coś wszystkie zamilkłyście, pewnie się staracie, wiec powodzenia! U mnie konfliktu ciąg dalszy, bo zbliżają się święta, a druga córka z kolei delikatnie zasugerowała, że mój partner niezbyt jeszcze miło jest traktowany w rodzinie - a to już jest mój mężczyzna, nie wyobrażam sobie bez niego spędzać świąt, tak jak i bez córek... ale postanowiliśmy, że spędzimy je razem, powiedzieliśmy naszej najmłodszej, że gdzieś wyjeżdżamy w takim razie, ale może po prostu zostanę w domu... to raczej będą smutne święta, ale takie życie widocznie... a jak u Was przygotowania do świąt?
basiek76
Fanka BB :)
Bozenko nie martw sie , widac kazdy zapatrzony w siebie jakby tylko oni sie liczyli, wlasnie tego sie obawialam u siebie ,i zeby miec spokoj powiem im jak juz urodze i to bede sie jeszcze zastanawiac, nie mam pojecia co z tymi ludkami jest ,gdyby to ich dotyczylo to byloby ach i och a my to co... gorsze. Teraz to spokoj potrzebny nie ma co sie przejmowac,moze kiedys zrozumia ,jedno jest pewne niech kazdy zajmie sie swoim zyciem .
Ja dzis zaliczylam polozna ,zbadala tetno przez trabke i pobrala krew na cukier no i d3 extra , tak czytalam choc wiem ze nie ma regoly ale czasem sie sprawdza wiec u mnie tetno bylo 132 co wskazuje na chlopca . Nie ukrywam ze chcialabym synka. Buziaki dziewczyny ,trzymajcie sie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis zaliczylam polozna ,zbadala tetno przez trabke i pobrala krew na cukier no i d3 extra , tak czytalam choc wiem ze nie ma regoly ale czasem sie sprawdza wiec u mnie tetno bylo 132 co wskazuje na chlopca . Nie ukrywam ze chcialabym synka. Buziaki dziewczyny ,trzymajcie sie
znadziejami
Cześć Dziewczyny
U mnie za oknem znowu się zrobiło szaro, buro i ponuro
Pogoda niestety typowo jesienna. Chyba jeszcze trochę poczekamy na wiosnę.
@Bozena47 ja chyba tak samo jak Ty przeżywałabym zachowanie najbliższych, przykre to bardzo ale mam nadzieję, że to jednak nie będą smutne święta i wszystko się ułoży
@basiek76 to na pewno będzie synuś
Chyba trzeba zdobić reaktywację forum, bo coś tutaj cicho
U mnie za oknem znowu się zrobiło szaro, buro i ponuro
Pogoda niestety typowo jesienna. Chyba jeszcze trochę poczekamy na wiosnę.
@Bozena47 ja chyba tak samo jak Ty przeżywałabym zachowanie najbliższych, przykre to bardzo ale mam nadzieję, że to jednak nie będą smutne święta i wszystko się ułoży
@basiek76 to na pewno będzie synuś
Chyba trzeba zdobić reaktywację forum, bo coś tutaj cicho
reklama
znadziejami
Oby ten zając każdej przyniósł zajączkiTo fakt ,cisza jak makiem zasial ,ale co sie dziwic pewnie przygotowania do swiat a niektore z nas maja razy dwa do roboty [emoji16],moze cos zajac przyniesie.
Zobaczymy, która będzie testować pierwsza
Podziel się: