reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Witam się w mroźny poranek
Kurcze pieczone, ale napisałyście wczoraj stron ;)
poczytałam trochę i zmykam się zbierać do pracy.
U mnie termometr pokazuje -20 stopni i nie chce mi się z domu wychodzić :( no, ale jak mus to mus.
Miłego dnia dziewczyny, oby jutro było cieplej :)

Bozena 47 przykro mi sie zrobilo gdy napisalas ,ze nikt I Ciebie sie nie pytal ,na pewno jestes gdzies w myslach dZiewczyn I jak piszecie to dajecie sile ,ze jeszcze mozna.Dla mnie forum to taka psychiczna terapia.Wiec piszcie dziewczyny,gdy macie ochote ,a my wieczne staraczki czytamy I zyjemy nadzieja.Milego mroznego dnia

Maja świetnie powiedziane ,my staraczki ciągle próbujemy i czekamy ...i miło poczytać że da się ,że ciążę naszych zapączkowanych :Dkolezanek dobrze się rozwijają ,to dodaje wiatru w skrzydła :)

Dziewczyny ze mną na sali jest taka młodziutka dziewczyna która krwawi i ma podejrzenia obumaelej ciąży. Boże aż się popłakałam jak poszła na badania. To chyba z 4albo 5 miesiąc.

Maggy przesylam pozytywna energię ,trzymaj się dziewczynko nasza ...nic nie poradzimy taka natura ,moja kuzynka w terminie rodziła martwe dziecko ,to był koszmar ,po wszystkim położyli ja na sali z matkami !!! One karmiły swoje dzieci a ona sama ! Nie da się opisać co można wtedy czuć ,za coś takiego szpital powinien odszkodowanie chyba płacić może wtedy czegoś by się nauczyli ,że człowiek to nie maszyna ,ma uczucia ajjj ...wkurzyłam się jak sobie przypomniałam

Dziewczyny ze mną na sali jest taka młodziutka dziewczyna która krwawi i ma podejrzenia obumaelej ciąży. Boże aż się popłakałam jak poszła na badania. To chyba z 4albo 5 miesiąc.

Dzień dobry Maggy miłego dnia Ci życzę mimo wszystko ... to strasznie przykre co się dzieje nie jesteśmy świadome tego wszystkiego jakie tragedie ludzie przechodzą póki nie znajdziemy się blisko takiej osoby [emoji22].... co u Ciebie co mówią lekarze ???

reklama
Może to i głupio zabrzmi ,ale jak straciłam ciążę to czułam wdzięczność że nie była ona duża ,nie wiem jak można przeżyć taka stratę ,kiedy już oglądasz swoje dziecko mowisz do niego ,już jest członkiem rodziny ,a tu pyk i nie ma ,to dopiero strata ,więc trzeba doceniać to co się ma ...

Do góry