Lilly40
Fanka BB :)
chyba się kiedyś doczekamy
a jak się czujesz? masz jakieś przeczucia, że będzie wymarzony efekt?
Żadnych ... albo za wcześnie albo znów będzie płacz [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba się kiedyś doczekamy
a jak się czujesz? masz jakieś przeczucia, że będzie wymarzony efekt?
powiem Ci, że mam ale nie wiem czy to nie moja psychika płata mi figlaA Ty Znadziejami masz jakieś przeczucia ???
kurde oby tylko nie płaczŻadnych ... albo za wcześnie albo znów będzie płacz [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-) A jak się czujesz?
Cześć Dziewczyny,
Nie będę się wyłamywać z ogólnej passy jaka tu widzę nastała... u mnie jak i u Was nieciekawie, na insulinie nie mogę cukru ustabilizować ciagle za wysoki:-( do tego ciśnienie mi wybija a jeszcze na dodatek wyszło mi TSH 4,39... oczywiście terminów do specjalistów brak a gin dopiero 8.03 i co tu robić - jak byc pozytywną... przygnębiające to wszystko niestety:-(
Trzymam za Was by nam wszystkim się polepszyło :-)
Pozdrawiam
To super, że dobrze się czujesz a z chlopami jak to piszesz to chyba tak bywaogólnie dobrze ale sza łu dostaje z chłopem w domu ...
No ja też się dolaczam ja pracuje bo to polowa cyklu .Wczoraj bylam u lekarza I akurat owulacja .Troche moimi miesniakami nastraszyla ,przedstawila sprawe ,ze nie wiadomo jak sie zachowaja,ale ogolnie many zyc normalnie I uwaga powiedziala slynne zdanie dziewczyny ,;Co ma być to bedzie. Jak jestem zalogowana to dalej z znadZIEJami Cię nie widzę,jak się wyloguje to ok i wtedy Cię poczytujeTez kochana czekam na efekty [emoji6]
to ciekawe a nie masz coś w ustawieniach "nie tak" albo może mnie jakoś "zablokowałaś"No ja też się dolaczam ja pracuje bo to polowa cyklu .Wczoraj bylam u lekarza I akurat owulacja .Troche moimi miesniakami nastraszyla ,przedstawila sprawe ,ze nie wiadomo jak sie zachowaja,ale ogolnie many zyc normalnie I uwaga powiedziala slynne zdanie dziewczyny ,;Co ma być to bedzie. Jak jestem zalogowana to dalej z znadZIEJami Cię nie widzę,jak się wyloguje to ok i wtedy Cię poczytuje