reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
No dobra dziewczyny sprobuje raz jeszcze mam Nadzieje że teraz przejdzie .. A czemu nie zaakceptowali mnie ? ? Bo ja nie wiem do teraz ...

Wiec kwiętniu skończę 40lat
1f642.png

Mam syna już nastolatka i 2latka córeczkę Staramy Się o jeszcze jedno . Ale mam Maly problem bo choroby ktore mnie mega Blokują w 2giej ciąży weszło ciśnienie ...
Ale to znów nie jest wielki problem w porównaniu w tym iż choruje na Epilepsje nie fajna choroba ale cóż jakos musze brnąć do przodu urodziłam zdrowe dzieciaki teraz po zmianie lków mam obawy ze cos moze byc nie tak i takie tam ... I to jest to coś Co mnie blokuje może znajde tu osobe któa ma podobna sytuacje i mnie wesprze i będę z tym cisła do przodu a nie stałą w miejscu Obecnie jestem na etapie brania Kwasu foliowego lekarze wyrazili zgodę wiec czekam na zmiejszenie dawki lekow i zaczne sie brac do roboty no ale jest to ale czy sa tu jakies kobietki z takim problemem jak ja?
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.:biggrin2:
Witaj i rozgość się.:)Ja mam dwóch synów i od kilku lat staramy się o kolejne dzieciątko. Mamy w niebie trzy Aniołki więc mój problem jest inny niż Twój ale znalazłam tu mnóstwo wsparcia i Ty również napewno je znajdziesz.:)
Myślę że chyba trzeba się zdać na lekarza.. może skonsultuj z jeszcze jednym lekarzem dla pewności.

Ostatnia edycja:
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.:biggrin2:
Witaj i rozgość się.:)Ja mam dwóch synów i od kilku lat staramy się o kolejne dzieciątko. Mamy w niebie trzy Aniołki więc mój problem jest inny niż Twój ale znalazłam tu mnóstwo wsparcia i Ty również napewno je znajdziesz.:)

Dziekuje miło Mi Cię poznac :) Ale nie potrafie sie tutaj jakoś odnaleź :( nie wiem dlaczego pierwszy raz jestem na takim forum i dla mnie to kosmos tyle ludzi pisze...

Tak o siebie i o dziecko ze moze byc cos nie tak ze bedzie chore i tak dalej

Hej Didiii ja mam 43 do października hehe [emoji6]... i wiesz tez mam takie obawy jak większość z nas po 40 tce ... my na dokładkę dopiero się staramy i nic teraz będzie nasza trzecia próba i chodź oboje mamy dorosłe zdrowe chlopaki ze związków małżeńskich to obawy są i będą zawsze ... do końca ... ale skoro lekarze dają zielone światło to nie ma co się zastanawiać tylko zacząć działać bo czas ucieka a nie wiadomo jak długo nam to zajmie czasu .... tak wiec kochany osiołku czy baranku głowa do góry cycki do przodu i brać się do roboty ... zaraz walentynki wiec jest okazja Hehehe

reklama
Ja w sumie też bym chciała bliźniaki hihi.
Ważne, aby zajść i donosić zdrowe maleństwo.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry