reklama
kasiunia76
Fanka BB :)
Ja mam córki blizniaczki...i kurka też się boje ze jak w końcu pyknie to może być podwójnie
Jak u tego tenisisty Rogera Federera parka dziewczyn i parka chłopaków haha
kasiunia76
TYLKO SPOKÓJ to Twoje mottoAle teraz dziewczyny pojechałyście... czy ja prześpię tę noc? Jutro moze uda mi sie dostać do gina bo inaczej oszaleję
Didiii
Zaangażowana w BB
No to chyba nie jest tak źle zdrowia, pozytywe nastawienie o do przodu.
Tak o siebie i o dziecko ze moze byc cos nie tak ze bedzie chore i tak dalej
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.No dobra dziewczyny sprobuje raz jeszcze mam Nadzieje że teraz przejdzie .. A czemu nie zaakceptowali mnie ? ? Bo ja nie wiem do teraz ...
Wiec kwiętniu skończę 40lat
Mam syna już nastolatka i 2latka córeczkę Staramy Się o jeszcze jedno . Ale mam Maly problem bo choroby ktore mnie mega Blokują w 2giej ciąży weszło ciśnienie ...
Ale to znów nie jest wielki problem w porównaniu w tym iż choruje na Epilepsje nie fajna choroba ale cóż jakos musze brnąć do przodu urodziłam zdrowe dzieciaki teraz po zmianie lków mam obawy ze cos moze byc nie tak i takie tam ... I to jest to coś Co mnie blokuje może znajde tu osobe któa ma podobna sytuacje i mnie wesprze i będę z tym cisła do przodu a nie stałą w miejscu Obecnie jestem na etapie brania Kwasu foliowego lekarze wyrazili zgodę wiec czekam na zmiejszenie dawki lekow i zaczne sie brac do roboty no ale jest to ale czy sa tu jakies kobietki z takim problemem jak ja?
Witaj i rozgość się.Ja mam dwóch synów i od kilku lat staramy się o kolejne dzieciątko. Mamy w niebie trzy Aniołki więc mój problem jest inny niż Twój ale znalazłam tu mnóstwo wsparcia i Ty również napewno je znajdziesz.
Myślę że chyba trzeba się zdać na lekarza.. może skonsultuj z jeszcze jednym lekarzem dla pewności.
Ostatnia edycja:
Kasiulek 77
Ok to teraz chłopaków zamawiamJak u tego tenisisty Rogera Federera parka dziewczyn i parka chłopaków haha
Didiii
Zaangażowana w BB
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.
Witaj i rozgość się.Ja mam dwóch synów i od kilku lat staramy się o kolejne dzieciątko. Mamy w niebie trzy Aniołki więc mój problem jest inny niż Twój ale znalazłam tu mnóstwo wsparcia i Ty również napewno je znajdziesz.
Dziekuje miło Mi Cię poznac Ale nie potrafie sie tutaj jakoś odnaleź nie wiem dlaczego pierwszy raz jestem na takim forum i dla mnie to kosmos tyle ludzi pisze...
Lilly40
Tak o siebie i o dziecko ze moze byc cos nie tak ze bedzie chore i tak dalej
Hej Didiii ja mam 43 do października hehe [emoji6]... i wiesz tez mam takie obawy jak większość z nas po 40 tce ... my na dokładkę dopiero się staramy i nic teraz będzie nasza trzecia próba i chodź oboje mamy dorosłe zdrowe chlopaki ze związków małżeńskich to obawy są i będą zawsze ... do końca ... ale skoro lekarze dają zielone światło to nie ma co się zastanawiać tylko zacząć działać bo czas ucieka a nie wiadomo jak długo nam to zajmie czasu .... tak wiec kochany osiołku czy baranku głowa do góry cycki do przodu i brać się do roboty ... zaraz walentynki wiec jest okazja Hehehe
Lilly40
A ja wam powiem że chciałabym mieć bliżniaki hahahaha
Kika wszystko jeszcze przed Tobą [emoji6]... może zaraz po urodzeniu bierz się do roboty ... jak się nie uda zmajstrować bliźniąt to rok po roku to prawie jak bliźnięta [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Podziel się: