Teraz wersja hard...aż zal tego chłopahahaha bo rozumiem że Pani odgrywa role dominującą w moim przypadku nie ma innej opcjiNooo kochana tak to nie działa po Bożemu już było [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Teraz wersja hard...aż zal tego chłopahahaha bo rozumiem że Pani odgrywa role dominującą w moim przypadku nie ma innej opcji
Się wie ... ktoś musi [emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly o Ty Ty niedobra chłop zestresowany to I plemniki w strachu hahahahahahhahaSię wie ... ktoś musi [emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly40
Lilly o Ty Ty niedobra chłop zestresowany to I plemniki w strachu hahahahahahhaha
Ooooooo nie nie moja droga ... on jeszcze o niczym nie wie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To jest twój dzisiejszy post.Nic więcej nie byłoWitajcie Kobietki
Pomóżcie mi Was Poznać
pozdrawiam Serdecznie
Didi
Biedactwo nie wie co go czeka...Ooooooo nie nie moja droga ... on jeszcze o niczym nie wie
Wersja newolnika , mój by był niezadowolony Nie dość że w życiu ma jędze to jeszcze w łóżku mu terror wprowadza hahahahahaha już widze jego mine Król Lew hahahahhaI raczej będzie mu mało i mało .... Hehehe i chyba się jemu spodoba [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Super i do przoduDziewczyny klamka zapadła... beta w piątek 2100 a dziś 6666
Lilly40
Biedactwo nie wie co go czeka...
Wersja newolnika , mój by był niezadowolony Nie dość że w życiu ma jędze to jeszcze w łóżku mu terror wprowadza hahahahahaha już widze jego mine Król Lew hahahahha
Ejjjjjj przecież to ja mam wisieć pod sufitem ... wiec nie wiem kto będzie miał gorzej [emoji23][emoji23][emoji23]... zbereznice hihihi
reklama
Didiii
Zaangażowana w BB
Może zacznijmy jeszcze raz na spokojnie ..... trzeba najpierw napisać coś o sobie a
My się dołączymy chętnie ... to działa jak w AA Hahaha ... cześć nazywam się ... mam problem z .... i chciałabym Was poznać ble ble ble ... itd ... troszkę zaczęłaś od drugiej strony [emoji6]... zapraszamy do rozmowy nie obrażaj się
Nie obrażać sie bo ..........? ;]
Podziel się: