reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Kika7575 dość już tych głupot ... ja rozumiem chłop na urlopie ... ale żeby tak na forum zgarszac dziewczynki Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
To jest twój dzisiejszy post.Nic więcej nie było

kochana nie moj pierwszy lecz od rana czekalam na akceptacje postu
Nawet Kiki moze potwierdzić A ten post juz jako 2gi ponieważ w drugim poście napisałam Wam moja nie mila historie :(
którą skasowalam i napisałam juz jak wyzej że odpadam zaakceptowali jak rano zyczylam Wam milego dnia post pokazał sie teraz smieszne zrobiłam Nawet zrzut pokaże Wam,,,

Załączniki

• kuku.jpg
    kuku.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 71
Doktor się odezwał, jeszcze raz w piętek na wizytę ...

Ale wam nastroje dopisują haha ...ja przez Greja nie przebrnełam w sensie książki ;) ale dobra zabawa to podstawa :D

OMG ile stron :szok:ile nowin ,nowe ciężarówki :)...a ja sobie w szpitalu na badaniach ,kilka dni zejdzie ...co do podwieszania :biggrin2:to w jednym miesiącu prób leżałam po wszystkim z nogami w górze opartymi o ścianę :Dprzyznaje się bez bicia ,ale nic z tego nie wyszło heh ,w każdym razie wątek coraz ciekawszy ,hmm ino tu Greya nie mam :D

reklama
Do góry