reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Nie obrażać sie bo ..........? ;]
Bo nie ma powodu ?????
A zapomniałam że Ty będzesz podwieszana hahahhahaEjjjjjj przecież to ja mam wisieć pod sufitem ... wiec nie wiem kto będzie miał gorzej [emoji23][emoji23][emoji23]... zbereznice hihihi
Bo jesteś inteligentną spoko babką I nie ma powodów do stresu i pretensji ...param.paramBo nie ma powodu ?????
Didiii
Zaangażowana w BB
To jest twój dzisiejszy post.Nic więcej nie było
kochana nie moj pierwszy lecz od rana czekalam na akceptacje postu
Nawet Kiki moze potwierdzić A ten post juz jako 2gi ponieważ w drugim poście napisałam Wam moja nie mila historie
którą skasowalam i napisałam juz jak wyzej że odpadam zaakceptowali jak rano zyczylam Wam milego dnia post pokazał sie teraz smieszne zrobiłam Nawet zrzut pokaże Wam,,,
Załączniki
Kasiulek 77
OMG ile stron ile nowin ,nowe ciężarówki ...a ja sobie w szpitalu na badaniach ,kilka dni zejdzie ...co do podwieszania to w jednym miesiącu prób leżałam po wszystkim z nogami w górze opartymi o ścianę przyznaje się bez bicia ,ale nic z tego nie wyszło heh ,w każdym razie wątek coraz ciekawszy ,hmm ino tu Greya nie mam
Maggy jak pięknie wzrosła super bardzo się cieszę.Dziewczyny, beta wzrosła 100%. Napisałam sms do doktora i teraz czekam co dalej.
W sobote było 580 dzisiaj jest 1118
Lilly masz racje czas zejść na. ziemie...pomarzyć dobra rzecz hahaha ide napić się meliskiKika7575 dość już tych głupot ... ja rozumiem chłop na urlopie ... ale żeby tak na forum zgarszac dziewczynki Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Maggy39
Maggy jak pięknie wzrosła super bardzo się cieszę.
Dziękuję :-)
Podziel się: