Hej dziewczyny trzymajcie kciuki bo wydaje mi sie ze dzis chrzaszczyk idzie do sZpitala
Mnie się wydaje że jutro ma się położyć. Chrząszczyku jesteśmy z Tobą. Bądź dzielna i silna. Czekamy niecierpliwie na radosne wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny trzymajcie kciuki bo wydaje mi sie ze dzis chrzaszczyk idzie do sZpitala
Hej Lilly40 [emoji3] wiem, że Ci ciężko ale szybko się poddajesz[emoji17] nam kobietkom po 40 potrzeba więcej czasu... gdybym się poddała nie miałabym teraz w brzuchu mojej kruszynki...Nie wiem co Ci doradzić nie mam pojęcia [emoji19].... ja raczej odpuszczę w marcu ... tak jak pisałam do marca a później wracam do spiralki ... to jest ponad moje siły [emoji6]
z jednej strony masz rację widocznie nie mają nic innego do roboty
Hej Lilly40 [emoji3] wiem, że Ci ciężko ale szybko się poddajesz[emoji17] nam kobietkom po 40 potrzeba więcej czasu... gdybym się poddała nie miałabym teraz w brzuchu mojej kruszynki...
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Brumba, dopiero nadrabiam zaległości w czytaniu, strasznie mi przykro... nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz[emoji22] [emoji25] wiem, że żadne słowa nie będą dla Ciebie pocieszeniem ale trzymaj się!Witajcie Kochane Babeczki. Nie zaglądałam tutaj kilka dni bo jakoś miałam dużo zajeć,złe przeczucia i nie mogłam sobie że schizami poradzić... nasz maluszek przestał się rozwijać kilka tygodni temu... dziś się dowiedzieliśmy... wczoraj pojawiło się takie beżowo- brązowe podplamianie. Dziś pojechaliśmy do szpitala i taka niespodzianka nas czekała, w piątek mieliśmy mieć prenatalne, jutro byłoby 12 tc... nie mam sił, serce mi pęka..
Hej Krecik75 [emoji3] nie chcesz zrobić bety dla pewności?Kochane Kobietki robiłam test i wyszła jedną kreska tyle tylko że zamiast czterech kropelek wkropilam trzy czy mogło nie wykazać jak wasze doświadczenia ale trochę się uspokoilam.pozdrawiam
Hej witam serdecznie powtórzyłam test jedną kreska powiem Ci szczerze że mimo że bałam się tej ciazy to gdzieś w podświadomości teraz jakoś mi żal bo jednak byłam pewna że to ciaza ja już dwa tygodnie nie niemam@pozdrawiamHej Krecik75 [emoji3] nie chcesz zrobić bety dla pewności?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom